Winactie Sophie de Giraf

Cadeauset Sophie de Giraf
Wij mochten deze mooie cadeauset van Sophie de Giraf testen van de leuke webshop Kleine Giraf. De items zien er leuk uit en ook nog eens super voor de ontwikkeling van je kleintje. Loulou is net 3 maandjes en begint net speelgoedjes leuk te vinden en te pakken. Deze speelgoedjes zijn super fijn voor haar omdat ze dun zijn en dus met haar kleine handjes goed vast te houden zijn.

Shoppen
Je shopt deze gave cadeauset via de website van Kleine Giraf voor 34,99.
De Sophiesticated cadeauset bevat:

  • Sophie de giraf
  • Soepele So Pure bijtring
  • Sophie de giraf wenskaart
  • Sophie de giraf cadeautasje met zijden linten

Webshop Kleine Giraf

Meer over het merk Sophie de Giraf
Sophie de giraf! Wie kent haar niet? Dit lieve girafje stimuleert alle zintuigen van baby’s en dreumesen. Niet voor niks is Sophie de giraf al ruim 50 jaar het favoriete bijtspeeltje van de allerkleinsten! Baby’s met doorkomende tandjes kunnen heerlijk kauwen en sabbelen op Sophie’s oren, poten en hoorntjes. Het girafje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en vrij van schadelijke stoffen. Een absoluut veilige keuze voor jouw kleintje. En natuurlijk hét ultieme kraamcadeau!

Meer over de Kleine Giraf
Kleine Giraf BV is exclusief distributeur van o.a. Sophie de Giraf en andere must-have baby en mama producten. Ze hebben hippe must-have baby en mama producten
De merken van Kleine Giraf onderscheiden zich door het bijzondere design en het gebruik van natuurlijke materialen. Alle producten van Kleine Giraf zijn vrij van BPA, PVC, Phthalaten en andere schadelijke stoffen. De merken zijn dan ook 100% veilig voor baby’s, dreumesen en peuters! Daarnaast letten ze bij het selecteren van de merken extra goed op eerlijke werkomstandigheden en duurzame productieprocessen.

Winactie Sophie de Giraf 
Wij mogen deze toffe cadeauset ook aan een van onze volgers weg gaan geven hoe tof is dat!! Meedoen is simpel:
-Like onze Facebookpagina (Kidsmusthavesblog.com)
-Like de Facebookpagina van Kleine giraf
-Tag iemand onder ons Facebookbericht die deze winactie ook leuk zou vinden.

We maken de winnaar volgende week woensdag 27 juni bekend.

Veel shopplezier en succes!
Webshop Kleine Giraf

Liefs,
Bianca en Loulou

 

 

 

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *