Review + Winactie Quapi

Quapi week
Yeeeh het is weer Quapi week bij Kidsmusthavesblog. Dat betekent dat wij allemaal ons favoriete setje laten zien uit de Quapi collectie en een van onze volgers ook een van deze sets kan winnen. Voor Liv koos ik panter in combinatie met de mooie felle kleuren die je van Quapi gewend bent. Liv laat een groen jurkje zien met panterdetails en I love panterrrr!!! In de jurk zit een panterkoordje en de tekst pretty in panterprint. Het kraagje wat Liv draagt onder het jurkje is los verkrijgbaar en kun je dus ook bij al je andere outfits combineren om het net even wat meer bijzonder te maken. En Liv showt een prachtige jas uit de Quapi collectie. Hij is heerlijk dik dus echt een volwaardige winterjas en de jas is reversible (aan twee kanten draagbaar, hoe cool?!). De ene kant is rood en de andere kant panter. De jas heeft aan beide kanten zoals je op de foto’s ziet leuke details, is prachtig afgewerkt en heeft handige zakken. En niet te vergeten… het geen wat wij in Nederland in de winter vaak nodig hebben een capuchon, de ideale jas dus!

Pasvorm
Als ik twijfel tussen twee maten bij Quapi  kies ik voor Liv vaak de grootste. Quapi heeft dubbele maten en Liv er een beetje tussen voor de winter hebben wij gekozen voor maat 110/116. Het zit nu nog wat ruim maar een maat kleiner had echt te kort geworden voor de winter. Ik vind Quapi een heel fijn merk. Dit model jurkje shop ik ieder seizoen weer voor Liv. Het valt mooi smal, voelt heerlijk aan en daardoor kunnen kids zich super bewegen in deze mooie outfits.

Hoe te combineren
Quapi heeft in hun collectie zoveel tofs wat je met elkaar kunt combineren om je outfit zo steeds net wat te veranderen. Liv draagt deze outfit nu met een leatherlook legging die ze nog had van vorig jaar maar Quapi heeft bijvoorbeeld ook toffe uni leggings, panterlegging en kniekoussen die bij deze outfit perfect matchen. Ik ben ook super blij met deze Quapi jas want deze is ook super te combineren bij iedere outfit.

Winactie –> wat moet je doen om een setje te winnen?
– Like de Facebookpagina van Kidsmusthavesblog (en volgen jullie ons ook al op Instagram?)
– Deel het Facebookbericht openbaar
– Tag minimaal twee vrienden/vriendinnen
– Laat in een reactie onder het favoriete setje op Facebook weten in welke maat je het setje graag zou willen winnen. Je mag op meerdere setjes reageren.
Succes allemaal!
Wil je alvast iets bestellen van Quapi? Dat kan onder andere bij Merkmeisjeskleding.nl , Cute en Cool en Jochie&Meiske.

Meer over Quapi
Quapi Kidswear is een populair Nederlands merk voor kids van 0 t/m 12 jaar waarin kinderen zich goed voelen, zich lekker kunnen bewegen en er dan ook nog eens hip uitzien! Met mooie uitgewerkte details, opvallende prints of een leuke quote. Ze hebben 4 verschillende collecties (en daarbinnen nog verschillende leveringen):
-De Newborn babycollectie is een collectie voor de allerkleinsten, verkrijgbaar in maat 50 t/m 68. Voor zowel jongens als meisjes en daarnaast ook een unisex-lijn.
-De babycollectie is super hip met heerlijke felle kleurtjes maar wel super comfortabel voor je kleintje om zich goed in te kunnen bewegen en spelen. Deze collectie is verkrijgbaar vanaf maat 62 t/m 86.
-De jongenscollectie is stoer en kleurrijk voor jongens die zeker niet van gewoontjes en saai houden. Deze collectie is verkrijgbaar vanaf maat 86/92 t/m maat 158/164.
-De meisjescollectie is voor de trendy meisjes die houden van vrolijke kleuren en dol zijn op hippe details. Deze collectie is verkrijgbaar vanaf maat 86/92 t/m maat 158/164.

Liefs,

Bianca & Liv

 

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *