Win actie + Review B.Chill

B’Chill is een Nederlands kinderkledingmerk dat speciaal ontworpen is voor jongens. De naam verraadt het eigenlijk al, het is het broertje van het inmiddels bekende merk O’Chill meisjeskleding.
Ook voor de jongens is de kleding van B’Chill lekker om in te bewegen, te spelen en te ravotten. Er wordt gebruikt gemaakt van heerlijke zachte stoffen voor een optimaal draagcomfort. De collectie is onderling goed te combineren.

Adam laat jullie vandaag een gave sweater zien met bijpassende joggingbroek en jij kunt zo’n gave sweater winnen maar daarover straks meer!

Adam is al bijna 11 jaar en roept steeds meer bij kleding: dat is kinderachtig en niks aan! Maar toen ik hem de nieuwe collectie van B.Chill liet zien, vond hij zelfs bijna alles leuk. En geloof me, dat gebeurt niet vaak meer. Vooral de sweater vindt hij helemaal té gek, eigenlijk vooral wat erop staat; RULES DON’T APPLY FOR ME. Hij vindt de tekst niet alleen grappig maar ook erg cool. Verder heeft de sweater een all-overprint van graffity-achtige opdrukjes. Achterop zit nog een kleine applicatie waarop ‘YO’ staat. Bij de mouwen, onderkant en hals zit een neon groen met wit gestreepte brede boord.
De broek is effen donkerblauw met aan de zijkanten een neon groene bies voor de perfect match! De tailleband valt mooi smal en kan je aan snoeren met een neon groen koord. Aan de zijkanten zitten steekzakken en van achter heeft de broek één kontzak.

Waar wordt B’Chill gemaakt?

B’Chill heeft een eigen fabriek, genaamd Niratex, in Istanbul, Turkije. B’Chill heeft doordat het een eigen productie heeft veel meer controle op de kwaliteit van de collecties. Een ander voordeel van een eigen fabriek hebben is de snelheid van het produceren. Het is zelfs tijdens het seizoen mogelijk om de hardlopers van de collectie bij te laten produceren. Hierdoor hoef je niet te vrezen dat je aan het einde van het seizoen de leuke items niet meer kunt bestellen.

Welke stoffen worden er gebruikt voor B’Chill?

Het grootste gedeelte van de stoffen is zelf gefabriceerd. Er worden mooie en duurzame garens ingekocht en door de breierij tot tricot stoffen verwerkt. Als het garen, de basis van de stof, van hoogwaardige kwaliteit is, zorgt dit uiteraard ook voor een kwalitatief hoogwaardig kledingstuk. Doordat we de garen tot aan uitlevering aan de uiteindelijke klant in één bedrijf hebben ondergebracht is de prijs- kwaliteit verhouding scherp en voordeling. Dit heeft natuurlijk ook invloed op jouw portemonnee!

Maat advies

Adam is ruim 148 cm lang en draagt de set in mt 152/158. De broek is nog wat te lang maar door de boord blijft hij goed hangen. De sweater zit perfect.

Win actie
Dan nu de win actie, meedoen is simpel;

– Like Kidsmusthavesblog op Facebook.
– Like B.Chill op Facebook.
– Deel dit bericht openbaar.
– Tag minimaal twee vrienden of vriendinnen.
– Laat de gewenste maat achter.

Volgende week woensdag trekken we de winnaar.

Succes allemaal!

Liefs Miranda & Adam

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *