Review Levv

Aan Deena de eer om model te mogen staan voor dit nieuwe merk. De shoot was al een jaar geleden dus we hebben ons mondje lang dicht moeten houden. Tijdens de shoot was ik al gelijk op slag verliefd op deze prachtige collectie. Levv is vernieuwend en maakt gebruik van de allernieuwste stoffen en materialen, dit zie je dan ook duidelijk terug in de collectie.

Levv staat voor; stoer, rock, een vleugje glitter & glamour en een dosis lef! Een eigentijds en stijlvol merk dat gericht is op de tienermeiden. Een opvallende maar ook comfortabele collectie, gemaakt van mooie stoffen, afgewerkt met stylish details en altijd herkenbaar aan de dubbele V. Verkrijgbaar voor meisjes van de leeftijd 6 t/m 16 jaar.

Wij mochten van Levv een setje reviewen uit de eerste levering. In totaal zijn er drie leveringen. Tijdens de shoot viel mijn oog al gelijk op dit prachtige jasje en die gaan we jullie dan ook laten zien! Verder hebben we gekozen voor een plooienrokje, truitje en legging. Deze outfit is girly en stoer tegelijk!!

Het jasje is gevoerd en kan prima als tussendoor jas gedragen worden. Het is een zachte kleur roze en heeft een wollige look. Van onder en bij de mouwen zit een elastische glitterband in de kleur rosé goud, een keer heel wat anders dan zilver of goud wat je meestal ziet. Het jasje sluit door middel van een stevige rits, ook in rosé goud. We kunnen alvast verklappen dat het jasje vanaf morgen ook nog in een andere trendy kleur verkrijgbaar is. Want dan ligt de tweede levering van Levv in de winkels.

Het truitje is zacht roze met een rosé gouden glinsterende spetterprint. Van achter zit een heel klein splitje. Wij dragen het truitje in het rokje waardoor het splitje nu niet zichtbaar is. Als je het truitje op een jeans draagt, geeft het een heel leuk effect. Bij de schouders zitten subtiele ruches.

Het rokje is donkergrijs en heeft plooien. Van boven zit een elastische tailleband, in rosé glitters, net zoals bij het jasje. Het rokje loopt iets rond en valt daardoor erg mooi.

De legging is donkergrijs met een glitter bies aan de zijkant. Het is gemaakt van travel kwaliteit stof. Deze unieke stof is een combinatie van polyamide en elastaan. Travel kwaliteit stof heeft de volgende eigenschappen: makkelijk te wassen, droogt snel, ademend, pillingvrij, eco-vriendelijk en duurzaam. Door de stretch in de stof zit het kledingstuk extra comfortabel. Gelijk met aantrekken riep Deena dan ook; wat zit ie lekker zacht!

Heb jij al iets van dit gave merk in huis of wat op je verlanglijstje staan? Laat het ons weten! We zijn erg benieuwd.

Levv is o.a verkrijgbaar bij Cutencool en Funniekids.

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *