CHAOS & ORDER

We love velvet
Toen ik de nieuwe collectie van Chaos & Order zag was ik meteen verliefd op deze set. Lekker nonchalant, warm en zacht. Het pak ziet er prachtig en is overal perfect afgewerkt. Dus zeker weten een echte musthave voor komende winter. Liv is 3 jaar, net zindelijk en roept gemiddeld twee x per uur; mamaaaa ik moet plassen!! Super tof al die jumpsuits, jurkjes en rokjes maar op deze leeftijd vind ik zo’n heerlijke zachte sweatpants met stoere bijpassende trui wel echt heel handig. De set is donkerblauw en de trui heeft de oker gele tekst: (don’t) follow me en strepen bij de schouders. De broek heeft een mooie satijnen strik aan de voorkant en twee lange banden aan de zijkant wat deze broek naast heel stoer toch ook weer netjes te maken.

Hoe te combineren
Deze set is super stoer op zichzelf dus combineren wij met een paar toffe boots maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een stoere sneaker eronder. Verder heeft deze set eigenlijk niet veel nodig want eerlijk is eerlijk het is zo toch al super gaaf?!!

Pasvorm
Ik ben echt verliefd geworden op dit merk. Liv heeft er nog nooit eerder wat van gehad maar daar gaat nu echt verandering in komen. Het voelt heerlijk aan zodat kids zich goed kunnen bewegen en het sluit ook nog super aan. Liv is ongeveer 1.03meter ongeveer en draagt van de trui maat 110/116 en van de broek maat 98/104. Liv is lang maar slank en daarom pak ik van de broek vaak wel een maatje kleiner want dat moet wel een beetje aansluiten. Het is geen strak model want het is een sweatpants maar dat vind ik dus juist super tof! Maar je kunt dus gewoon de lengte van je dochter aanhouden voor de goede maat.

Shoppen
Deze set is zeker een van onze favorieten voor deze winter! Deze set shop je via de site van chaos&order. De trui shop je voor 49,95 en de broek kost ook 49,95. Het is zeker een super goede prijs kwaliteit verhouding want het is niet heel goedkoop maar de kwaliteit is ook wel echt super goed en zo ook de afwerking.
Shoppen: Website Chaos & Order

Veel shoppplezier!

Liefs,
Bianca & Liv

 

 

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *