Review Shoeb76 via Boeties.nl

Ben je op zoek naar hippe laarsjes voor je dochter? We hebben jullie al heel wat leuke exemplaren laten zien de afgelopen weken, maar vandaag laat Evi jullie een wel heel trendy laarsje zien! Bij Boeties.nl shopten wij dit paar, maar de keuze was niet gemakkelijk, want wat hebben ze daar veel leuks. Niet meer weg te denken uit onze kledingkasten zijn natuurlijk de dierenprints. De meest gave kledingstukken met deze print komen voorbij en nu komen we met deze stoere laarsjes aan! Extra leuk dat onze volgers 15% korting krijgen op zowel de hele collectie: ook voor de mama’s! Zeg nou zelf…. daar loop je toch mee weg?!

 

Laarsjes
Dierenprintjes zijn nog steeds hot en Shoeb76 heeft ze heel gaaf verwerkt in deze mooie lederen boots. Ze zijn gemaakt van 100% zacht leder (buitenzijde en binnenvoering rund leder) en afgewerkt met een shiny 3-kleurige bies met glitters aan de zijkant van de schacht. De binnenzool is gemaakt van leer en de buitenzool van rubber voor extra grip. De anatomische binnenzool geeft de nodige voetsteun die nodig is bij groeiende voetjes. De laarsjes hebben een uitneembare binnenzool. De ritssluiting met klittenbandsluiting zorgt voor het gemakkelijk aan- en uittrekken van de laarzen.

Combinatietips
Deze stoere laarsjes zijn gemakkelijk te combineren met een schattig rokje, een jurk of een stoere jeans. Evi heeft veel kleding in haar kast hangen waar ze uitstekend bij matchen. Door de 3-kleurige bies matcht het al snel en Evi heeft veel kleding met rood en blauw dus dat is perfect! In gedachten heb ik al een boel combi’s gemaakt waarbij ze ze aankan en een twee daarvan zie je hier terug op de foto’s.

Maatadvies
Shoeb76 laarzen vallen normaal uit qua maat. Groeiende voetjes hebben natuurlijk zoveel mogelijk ondersteuning nodig. Neem een ruime maat voor langdurig gebruik van 0,5 CM tot 1 CM qua groei ruimte en voor de afwikkeling van de voetjes. Evi heeft maat 33/34 en we hebben voor maat 34 gekozen, omdat ze er nog even mee moet doen -het is nog geen winter- en de kans groot is dat ze er anders erg snel uit is gegroeid. Beetje zonde van die gave laarsjes. Bij Evi sluiten ze mooi om haar (smalle) voeten en enkels.
De laarsjes zijn verkrijgbaar van maat 27 t/m 35, maar binnen anderhalve week bij Boeties.nl óók verkrijgbaar van 36 t/m 40!!

Over Boeties.nl
Bij Boeties.nl verkopen ze niet alleen gave meisjeslaarzen en -schoenen, ook dames en heren kunnen hier uitstekend terecht. Ze zijn een officieel verkooppunt van exclusieve merken als Hip, Mim-Pi, Clic! Koel4Kids, Zecchino d’Oro en Shoeb76 dus. Van hippe kinderlaarzen tot stoere, stijlvolle, unieke en handgemaakte dameslaarzen. Alle musthave boots om je voeten in de spotlight te zetten. Voordelen van Boeties.nl:
– Gratis verzending
– Voor 22:00 besteld, morgen in huis (op werkdagen voor 16.30 uur besteld)
– Gratis retourneren (indien het om een niet afgeprijsd artikel gaat)

 

 

Over SHO.E.B.76 / Shoeb76
Denk je aan mode en schoenen dan kom je al gauw uit in Italië. De Italianen staan bekend om hun prachtige ontwerpen van de mooiste materialen en de beste kwaliteit. Zo ook SHO.E.B.76 ofwel Shoeb76. Want dit merk dat, hoe kan het ook anders, in 1976 werd opgestart door de familie Santoni heeft zijn plek in de schoenenbranche meer dan dik verdiend. Door de historische specialiteit van de ambachtelijke meesters van vroeger weet de oudste dochter Andrea het bedrijf door onderzoek en haar geweldige creativiteit op dezelfde wijze voort te zetten. Shoeb76 werd getriggerd door de vrolijke innoverende kinderwereld waardoor zij zich volledig op de kinderschoenen hebben gericht. Kwaliteit en liefde staat bij Shoeb76 hoog in het vaandel en hun motto “Je kunt nooit besparen op kwaliteit” wordt volledig nagestreefd. Kleurrijke schoenen met een urban-chic touch en een stempel van Italiaanse klasse maar met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Kortingscode!
Speciaal voor onze volgers mogen wij jullie maar liefst 15% korting geven op de hele collectie (ook voor de mama’s!). De code ‘musthaves15’ is geldig t/m 15 oktober.
Wij zijn erg benieuwd wat jullie van deze gave laarsjes vinden en zien het graag terug in een reactie! Geshopt met de code? Laat het ons weten; we zijn benieuwd naar jouw keuze.

Liefs, Cindy & Evi

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *