Review AI&KO via Buzzy bee

En dan ineens…. krijgt je grote dochter een eigen smaak! Jade is nu 10 jaar en trekt zich al een poosje niets meer aan van wat anderen mooi (voor haar) vinden of wat de trend is. Ze heeft een eigen smaak en wil graag zelf bepalen wat er in haar kast komt te hangen. Terecht natuurlijk! Samen shoppen is even wennen voor mij, want nu bepaal ik niet meer wat er gedragen wordt. We gaan naar winkels waar ik al jáááren niet meer geweest ben, maar ook de boetiekjes worden bekeken en ze begint een beetje interesse te krijgen in merken. Jade vindt het fijn om lekker rond te struinen, op zoek naar dat ene item dat haar hart sneller doet kloppen. Ook online kijkt ze graag mee. Heerlijk! Toen ze een setje kleding mocht reviewen voor Buzzy-bee viel haar oog meteen op dit geweldige setje van AI&KO: stoer, maar toch meisjesachtig!

Broek
Die broek is toch wel een echte eyecatcher! Verschillende stoffen zijn er gebruikt voor de voor- en achterkant: dit maakt hem superstoer.
De voorkant van de broek is gemaakt van 45% katoen (leder-look). De achterkant bestaat uit 62% viscose, 32% polyester en 6% uit elastan, waardoor het extreem rekbaar en toch tegelijkertijd vormvast is. De broek sluit d.m.v. een schuifknoop, gulp en een koordje. In de zij zit een elastieken band, waardoor de broek wat meerekt. De broek heeft aan de voorkant twee zakjes die sluiten d.m.v. een rits en achter twee fake zakjes. Aan de zijkant zit een zwart/rood/witte bies en dat vinden wij allebei zoooo gaaf!

 

 

Shirt
Jade draagt een wit T-shirt met daarop de rode tekst: FEMME FATALE. Het shirt voelt heel zacht en soepel aan en zo draagt het ook volgens Jade. De mouwen hebben een speels omslagje.

Vest
Dit vest is echt GAAF! Wat een geweldige combi qua kleuren. Wij houden erg van biezen en over de mouwen van het vest loopt een lichtroze en rode bies. Het vest heeft een zilveren rits, twee steekzakjes en over de boorden loopt een zilveren glitterstreepje. Het voelt heel soepel aan en is niet zo dik, dus ideaal voor over een shirt.

 

 

Combinatietips
Rood is hot en je ziet het overal terug. De set is gemakkelijk te combineren met andere items uit de AI&KO collectie, maar ook prima te mixen&matchen met andere merken. Een rood shirt staat ook gaaf onder het vestje, maar een lange, wijde, rode sweater kan er bijvoorbeeld ook prima op! Kortom; genoeg keuze.

Maatadvies
De broek sluit echt heel erg  mooi aan overal. Het lijkt wel alsof hij voor haar gemaakt is! Jade draagt de broek in maat 164 bij een lengte van 153 cm. De 152 zat haar echt te krap. Het vestje en shirt draagt Jade ook in maat 164 en deze zitten goed! Wij adviseren de set een maatje groter aan te schaffen dan je normaal zou doen.

 

 

Over Buzzy-bee
Buzzy-bee.nl is dé webshop voor merkkleding en merkschoenen voor baby’s, peuters, kleuters en kinderen. Buzzy-bee.nl is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend, dus je bestelt de merkkleding wanneer jij dat wilt! Ze hebben een ruim assortiment kindermerkkleding en bijhorende accessoires. Dit assortiment wordt steeds verder uitgebreid en uiteraard hebben ze continu nieuwe seizoenscollecties. Een greep uit de vele (90+) merken die zij verkopen: Geisha, Levv, Kiestone, TOPItm, Tommy Hilfiger, Tumble ’n Dry, Vingino, Penn&Ink en Ballin Amsterdam. Noem een merk en je vindt het bij Buzzy-bee.

Over AI&KO
AI&KO is een Nederlands kledingmerk, gevestigd in Amsterdam.  Met de komst van Aaiko’s little sister spelen ze in op de vraag uit de markt. AI&KO is voor meiden tussen de 8 en 16 jaar en wordt geleverd in de maten 128 tot en met 176. De collecties worden opgebouwd vanuit dezelfde kleurthema’s die voor de dameslijn zijn ontwikkeld. De collectie wordt in thema’s uitgeleverd zodat de meisjes eindeloos kunnen combineren. Er is veel aandacht besteed aan comfortabele pasvormen, mooie materialen en met oog voor bijzondere details. De collectie bevat zowel goede basisstukken als uitgewerkte eyecatchers. Het merk is stylish met een stoer randje en draagbaar voor zowel meisjes-meisjes als stoere meiden. AI&KO is hip en trendy en zal op haar eigen innovatieve wijze de fashiontrends vertalen.

Shoppen
Naast een ruim assortiment biedt Buzzy bee kindermerkkleding tegen lage prijzen aan en hebben ze regelmatig (prijs)acties. Er wordt direct uit eigen voorraad geleverd en ze verkopen alleen kindermerkkleding van topkwaliteit! Ze bezorgen zeer snel en uiteraard hebben ze 14 dagen retourtermijn.
Bij Buzzy bee kan je online shoppen en in de winkel passen. Hoe het werkt:
– Bestel online
– Kies voor contant afhalen in de winkel
– Je wordt gebeld als je bestelling klaarligt
– Je betaalt alleen wat je afneemt in de winkel

Woon je te ver weg? Dan bestel je gewoon online en wordt het snel bij je bezorgd.

Veel shopplezier!

Liefs Cindy & Jade

 

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *