Review Kijkditeens

Kijkditeens is een leuke (web)shop met baby- en kinderkleding voor jongens en meiden. Ze verkopen een uitgebreide collectie aan topmerken als; B.Nosy, Bampidano, Birds by D-Rak, DJ Dutchjeans, Dutch Dream Denim, Koko Noko, Lava Lava, Legends22, Lofff, Lovestation22, O’Chill, Tumble’N Dry en TYGO&Vito. Dit seizoen zijn er twee nieuwe merken voor meiden toegevoegd; Happy Nr 1 en Shout it Out. Eigenaresse Lieke had altijd al een kleine wens om een leuk pandje te vinden en dat is gelukt! Sinds kort heeft ze naast de webshop nu ook een stenen winkel op de Wilhelminastraat 14 A in Herten, de openingstijden vind je onderaan de blog.

Ik denk dat de zomer en het heerlijke weer nu wel echt voorbij zijn. Dat betekent dat het tijd is om de zomerkleding op te ruimen en je kast weer te vullen met nieuwe winterkleding! Wij laten jullie vandaag dan ook een winterse jurk zien uit de nieuwe collectie van DJ Dutchjeans.

DJ Dutchjeans

DJ Dutchjeans maakt betaalbare kinderkleding waarin kinderen zich blij voelen. Met comfortabele stoffen en fijne pasvormen wil je de kleding van DJ Dutchjeans eigenlijk nooit meer uit! Elk seizoen is er een complete collectie met shirts, truien, broeken, jassen, jurken en rokken beschikbaar in leuke kleuren en motiefjes.

Review

Op de productfoto lijkt het jurkje nogal simpel maar aan staat hij verrassend leuk! Het jurk is heerlijk zacht en draagt dan ook erg comfortabel. Het heeft een ingebreid zilveren bloemetjes design. De hals loopt iets in een V en bij de taille zit een uni gebreide baan, dit geeft een heel leuk effect! Deena noemt het haar ‘fluffy’ jurk die je heerlijk kunt aaien.

Maat advies

Het jurkje valt goed op maat. Deena draagt mt 140 bij een lengte van 138 cm en een normale bouw. De lengte valt mooi en de mouwen zijn nog lang genoeg om de hele winter mee door te komen.

Combi tips

Wij dragen het jurkje met een donkerblauwe maillot. Maar een zilveren maillot of legging eronder is ook gaaf!!

Openingstijden Kijkditeens

Donderdag 14:30 uur tot 19:00 uur
Vrijdag: 10:00 uur tot 16:00 uur
Zaterdag: 11:00 uur tot 14:00 uur

Ook is het mogelijk om de winkel te bezoeken op afspraak, bel hiervoor naar: 06-45316591.

Of shop online ; Kijkditeens

– Lage verzendkosten van 3,95 euro.
– Gratis verzending vanaf 50 euro.
– Snelle levering.
– Veilig betalen via ideal, visa, overschrijving, creditcard, afterpay, paypal of bankcontant.

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *