Review Pim Pam Pom

Pimpampom is een leuke winkel/ webshop waar ze jongens- en meidenkleding verkopen. Vanaf baby tot tiener kun je hier terecht. Ze volgen de laatste modetrends en hebben een ruim aanbod aan trendy kleding. Sinds vorig jaar september hebben ze ook een stenen winkel op de Kerkstraat 34 in Tegelen. Pimpampom heeft een uitstekende service en is pas tevreden als de klant dat ook is! Ook voor de online shoppers zijn ze 7 dagen per week van 9.00 uur tot 23.00 uur bereikbaar via de mail, chat of telefoon. Dus heb je een vraag, wil je wat opgemeten hebben of wil je gewoon eerlijk en goed advies, neem dan contact op met Pimpampom.

Pimpampom verkoopt een uitgebreid assortiment aan topmerken zoals; Retour, B.Nosy, Quapi, Skurk, Lofff, Lava Lava, O’Chill, B’Chill, Dutch Dream Denim en Your Wishes. Dit seizoen hebben ze het merk Nais Kidswear toegevoed, super leuk!

De herfst is in aantocht en het wordt steeds kouder buiten, een goede reden om een nieuwe garderobe te shoppen. Deze week is de 2de levering van B.Nosy en de 3de levering van Quapi binnengekomen, genoeg leuks weer!

Deena laat jullie vandaag een prachtig jurkje met bijpassende maillot zien, uit de 3de levering van Quapi. Deze levering heeft als thema; Rock & Roll maar dan op rolschaatsen en we hebben ook nog een hele leuke winactie voor jullie! Voor jongens en meiden!! Maar daarover straks meer.

Het jurkje is donkerblauw van boven met een goud glimmend rok gedeelte, echt een girly jurkje. Op de voorkant staat met verschillende kleuren letters; LET’S GO DISCO. Een zeer gepaste tekst want van al die kleurtjes, glitters en glans, krijgt elk meisje zin om te dansen en te swingen! Eronder staat met goudkleurige letters; Quapi roller girls. De elastische tailleband is van gouden glitters en geeft het jurkje een echte glamour look. Op de achterkant en zijkant zitten nog wat leuke kleine details zoals we van Quapi gewend zijn.

Combi tips

Eronder draagt Deena een bijpassende maillot in kobalt blauw, deze kleur blauw matcht perfect met de letters op de jurk. Aan de zijkant zit een gouden glitter streep, erg gaaf! Wil je je outfit nog sprankelender maken?! Pimpampom heeft er ook een goudkleurige legging bij. Hou je meer van meisjesachtig? Ga dan voor de knalroze legging eronder!

Maat advies

Het jurkje en de maillot vallen goed op maat. Deena draagt de set in mt 134/140 bij een lengte van 138 cm. In de jurk heeft ze nog genoeg groeiruimte over en de maillot is ook lang genoeg in de lengte.

Winactie

Dan nu de winactie!! Je maakt kans op een tegoedbon van 50 euro te besteden op de gehele nieuwe collectie van Quapi bij Pimpampom. Dus of je nou gaat voor een vrolijk jurkje, een mooi jasje of een stoere sweater voor boys van Quapi?! Het kan allemaal. Meedoen is simpel;

– Like Pimpampom op Facebook.
– Like Kidsmuathavesblog.com op Facebook.
– Laat in een reactie weten dat je meedoet of wat je wilt winnen.
– Deel dit bericht openbaar op Facebook.
– Tag minimaal twee vrienden of vriendinnen.

Over twee weken trekken we de winnaar, succes allemaal!!

– Snelle levering, voor 17.00 uur besteld, de volgende dag in huis.
– Niet goed, geld terug, ook op de sale.
– Gratis inpakservice.
– 10 % spaarbonus op de nieuwe collectie.

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *