RebelXS Kidz-art set

Colourful in Kidz-art
In het najaar hoef je echt niet alleen maar donkere kleuren te dragen en daar is Kidz-Art het perfecte voorbeeld van! Liv mocht van de hippe webshop RebelXS dit setje laten zien uit hun shop. Kidz-Art heeft felle kleuren, drukke patronen en toffe combinaties. Je dochter valt zeker op in deze outfit. Liv draagt een toffe jurk met all over triangle print in heerlijke felle kleuren zoals je gewend bent van dit merk. Het jurkje valt ongeveer tot de knie en heeft een roze ceintuur. Hieronder draagt Liv een precies bijpassende blauwe legging die de outfit compleet. Deze outfit is een feestje van zichzelf en wij zijn mega fan! Leuke van dit setje is dat door de gebruikte kleuren het bij ieder kindje super staat of je dochter nu blond, bruin of rood is.

Pasvorm
Kidz-art heeft een mooie pasvorm en valt goed op maat. Je kunt dus gewoon de normale maat van je dochter aanhouden. Twijfel je dan nog dan kies ik bij Kidz-art voor de grotere maat. Dat heb ik nu ook gedaan Liv draagt hier maat 110-116 van het setje. Een maat kleiner had ook prima geweest maar hier kunnen ze dan net even langer in door de winter is tenslotte nog niet begonnen en door de felle kleurtjes is deze set eigenlijk het hele jaar door goed te dragen.

Hoe te combineren
Liv draagt het jurkje met een mooie blauwe bijpassende legging van Kidz-art die je ook shopt bij RebelXS. Door de felle kleuren matchen er vrijwel alle schoenen bij. Zelf matchen wij ze met stoere zwarte boots.

Shoppen
Je shopt deze en nog veel meer leuks bij RebelXS!
Prijzen:
-Jurkje –> 39.95
-Legging –> 21,95
Webshop: RebelXS

Meer over RebelXS
Rebel XS is een fijne en persoonlijke webshop met leuke, hippe en betaalbare merken. Naast B.Nosy verkopen ze Quapi, O’Chill, DDD, Topitm, Stones and Bones, Le big, Kidz-Art, Skurk, Tygo&Vito, The Future Is Ours en Claesen’s.

Nog wat weetjes:
-Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verstuurd.
-Gratis verzending! (minimale besteding 10 euro)
-Veilig online betalen.
-Is een artikel niet op voorraad? Neem gerust contact op met RebelXS dit kan viade email. Dan zullen zij hun best doen om aan je wens tegemoet te komen.
Webshop: RebelXS

Liefs,
Bianca & Liv


kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *