Review B.Nosy

Vorige week is de tweede levering van B.Nosy binnen gekomen, wat een gave collectie weer! Zoveel leuks dat je er hebberig van wordt. En daar hebben meer mensen last van want de collectie vliegt de deur uit bij Merkmeisjeskleding.

Wij laten jullie vandaag een setje zien uit de eerste levering van B.Nosy die je shopt bij Merkmeisjeskleding.

Deena is al jaren meer van de rokjes en jurkjes en draagt nooit een broek. Maar toen ze dit B.Nosy pak zag was ze om!!
Niet alleen de kleur staat haar prachtig, het pak zit haar al gegoten.

Het shirt en de broek hebben een aparte kleur; een beetje tussen groen en blauw in. Het shirt heeft op het lijfgedeelte een all-over print en contrast effen mouwen. Aan de zijkant loopt een dunne gele bies.
Op de voorkant staat met geel/ goudkleurige letters; B.Nosy, B.Cool, B.Happy. Happy is Deena zeker in deze geweldige outfit.

De broek is een joggingmodel maar dan strak. Het heeft iets weg van een legging. Een mix van sporty en girly. De tailleband heeft glitters met een gele streep. Hij is elastisch en sluit mooi aan. Er doorheen zit een glitter veter. Op de voorkant loopt een wat dikkere naad. De onderkant is van breed elastiek; glitter groen met witte strepen, super gaaf!! Op één zij zit nog een fel roze logo. Aan de zijkanten zit een turquoise met witte streep. Strepen zijn helemaal ‘HOT’ deze winter, je ziet ze overal terug en wij zijn er gek op!

Combi tips

Wij dragen de set met Dr.Martens, lekker stoer! Om je outfit helemaal af te maken heeft Merkmeisjeskleding er een bijpassend vest bij. Hou je niet van een broek, ga dan voor het girly rokje! Vind je het pak wat té groen? Combineer hem dan met een roze shirt. Merkmeisjeskleding heeft een ruime keuze aan B.Nosy zodat je er heerlijk op los kunt mixen and matchen.

Maat advies

Deena draagt de hele set in mt 134/40 bij een lengte van 138 cm, deze maat zit perfect. De mouwen zijn nog lang genoeg en de broek ook.

Naast B.Nosy verkoopt Merkmeisjeskleding een ruim aanbod topmerken; Quapi, KIEstone, TOPitm, NoNo, O’Chill, Dutch Dream Denim, Lava Lava, Bampidano, Ninni Vi en Chaos en Order.

✔ Gratis verzending boven de € 20,- (NL & BE)
✔ Veilig en kosteloos achteraf betalen (AfterPay & Billink)
✔ Binnen 24 uur verzonden
✔ Bij retour altijd geld terug

Je shopt de hele collectie hier; Merkmeisjeskleding.

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *