Review Nais Kidswear

Over het merk/ de webshop

Wanneer je kiest voor Nais, kies je voor hip, stoer en sportief! Ze hebben een vrolijke, kleurrijke collectie neergezet die in combinatie met het design en de leuke details zorgt voor een look die je niet zomaar overal tegen komt. Met Nais kan elk kind zich onderscheiden van de massa en een geheel eigen stijl neerzetten. Nais kidswear verkoop kleding online, en sommige webshops (die ook een stenen winkel hebben) verkopen online. Maar verder houdt Nais de kleding verkoop online dus helemaal in eigen beheer.
Nais shoppen

Collectie
Kijk je nu naar de winter collectie, dan zie je verschillende kleuren paletten. Je ziet veel oranje/grijs en oranje/roze maar ook groen/blauw komt veel voor. De kleding is gemaakt van een mooie stevige maar heel zachte stof. Uit ervaring weet ik dat het erg mooi blijft. Bij de jongens vind je veel longsleevs, vesten, joggings en sweaters. Bij de meiden jurkjes, rokjes, longsleeves, sweaters, joggings en vesten. Een ruime collectie, allemaal gemaakt van hetzelfde tricot materiaal. Het leuke is dat je veel items kunt combineren met elkaar.

Al eerder lieten we leuke reviews zien van het merk. Persoonlijk sluit het merk elke keer nog meer aan bij de wensen van mijzelf maar ook bij de laatste mode. Echt super mooi! Afgelopen weekend mocht Elin voor dit mooie merk shooten en ooooh ook de zomer collectie 2019 belooft veel goeds! Maar ik ga nog niets verklappen.

Review
Jesper draagt een kobalt blauwe longsleeve met een rood/witte opdruk. Daarover draagt hij een super leuk groen vest.

Longsleeve
De longsleeve heeft een echt mooie sprekende kobalt blauwe kleur met een gave opdruk in wit en rood op de voorkant. Met de tekst “limited edition”. Op een mouw zitten op de bovenkant twee witte strepen. De lengte en pasvorm is niet te kort en valt mooi om het lichaam. Het is gemaakt van lekker zachte maar stevige stof. Ook zeker leuk te dragen zonder het vest. Combineer met een gave skinny jeans of jog jeans. Daaronder een gave sneaker, zoals Vans of All Stars.

Vest
Op het groene vest zit een leuk rood detail in de opdruk, dat leuk matcht bij de longsleeve. Wat staat dit super bij elkaar. Het vest is van een dikkere stof gemaakt waardoor het een heerlijk vest is voor de winter. Het heeft een capuchon, dat vindt Jesper super fijn!Nu kan het vest lekker open gedragen worden zodat de longsleeve zichtbaar is. En in de winter doe je de rits gewoon makkelijk dicht! Ook dan staat het tof. Hij kan eventueel ook gecombineerd worden met een effen rood uit de collectie. Gaaf toch? Ook
Jesper draagt een zachte jog jeans onder deze set…maar met een jogging ook goed te combineren.
Hij draagt maat 140, dit setje valt goed op maat.
De longsleeve is 25,95 euro.
Het vest is 49,95 euro.
Kijk snel naar de rest van de collectie, allemaal super leuk!
>>>
Nais Kidswear

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *