Levv; Glamour Time

Deze week was het zover, de derde en laatste levering van Levv ligt in de winkels. Wat een prachtige collectie weer! Deze levering zie je veel zwart en goud, een combinatie van stijlvol en glamourous. Precies wat jonge meiden willen.

Deena laat jullie vandaag een mooi jurkje zien uit de tweede levering van Levv gecombineerd met een gaaf jasje uit de derde levering.

Het jasje heeft een gouden metalic look, echt supergaaf! Het materiaal is soepel en draagt dan ook erg comfortabel. Het jasje heeft prachtige gouden ritsen. De hals en mouwboorden zijn zwart wit gestreept, wat een super combinatie!!

Het jurkje is mint groen en heeft allemaal kleine ingeweven ruitjes. Het jurkje valt wat losser, echt een comfy model. Op de achterkant zit een wit met donkerblauwe streep. Meestal geven strepen een sportieve look maar in dit geval maakt het het jurkje erg stijlvol en net even anders. Van voren zitten twee steekzakjes. Van onder zit nog een leuk detail; een klein leatherlook labeltje.

Eronder draagt Deena een donkergrijze glimmende leatherlook legging met een snake-achtige print. De legging is wat dikker en zacht gevoerd, ideaal voor de winter! Ik vind deze legging toch echt wel een ‘MUSTHAVE’ die niet mag ontbreken in je kast.
Je kunt hem eindeloos combineren en het maakt je outfit net even wat pittiger! Wij stylen de outfit helemaal af met een glanzend tijgerprint tasje van Levv!

Maat advies

Deena is 138 cm lang en heeft een normale bouw. Ze draagt het hele setje in mt 140. Het jasje zit perfect. De jurk is nog ruim genoeg en ook in de legging heeft ze nog genoeg groeiruimte over om de hele winter mee door te komen.

Levv

Stoer, rock een vleugje glamour dat is het merk Levv Girls. Een eigentijds en stijlvol merk dat gericht is op de tienermeiden. Er wordt gebruik gemaakt van mooie stoffen en trendy subtiele details. De collectie heeft een dosis lef, is comfortabel en stylish. De collectie LEVV Girls verkrijgbaar in de maten 116 t/m 176. Vanaf volgend seizoen komen er twee lijnen bij; Levv mini en Levv Boys.

Levv is o.a verkrijgbaar bij Cutencool en Funniekids.

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *