LEVV: Be who you want to be

Als je ons een beetje hebt gevolgd de afgelopen tijd, heb je al vaker iets van LEVV girls voorbij zien komen. Dit gloednieuwe merk is hard op weg heel groot te worden. En dat snappen wij helemaal, want wat is het een mooi merk! Wij zijn benieuwd hoeveel kinderen er nog meer rondlopen in kleding van dit merk, want volgens mij zijn wij niet de enige fans. Evi laat jullie zien waarom LEVV in iedere kledingkast zou moeten hangen: hier word je toch blij van?!

Longsleeve Abby Night blue
Evi draagt een blauwe longsleeve met daarop in zilveren letters de tekst: ‘Be who you want te be’. Op de mouwen zit een strook imitatieleer met een zwart/wit randje. Het shirt is gemaakt van 96% viscose en 4% elasthan. Het voelt superzacht en soepel aan. Op de achterkant staat onderaan het bekende VV-logo.

Broek Annelot Night blue
Waat een heerlijke broek! Er loopt een leuke bies over de zijkant en aan de voorkant zitten twee zakjes met rits. Op de achterkant zit een nep zakje. De sportieve broek is gemaakt van travelstof en dat zit zooo fijn! Heel soepel, waardoor je er gemakkelijk in kunt bewegen en je hoeft deze stof niet te strijken; ook fijn! Bij de taille zit een elastieken band met aantrekkoord. Dit wordt dragen, wassen, drogen (nog een voordeel van travelstof: het is zó droog) en weer dragen! De broek is gemaakt van 85% viscose en 15% spandex.

Jasje Alexes Mint
Wat een heerlijk fluffy jasje is dit! Het jasje sluit door middel van een rits. Bij de uiteinden van de mouwen en aan de onderkant van de jas zit een elastieken glitterband. Het jasje is gemaakt van 100% polyester. Evi vindt haar ‘schapenjasje’ helemaal geweldig!

Combinatietips
De kleding van LEVV is onderling uitstekend met elkaar te combineren, maar ook gemakkelijk te mixen & matchen met andere merken. In plaats van het mint jasje, zou je de lichtroze er ook overheen kunnen dragen en dan lijkt het weer een hele andere outfit!

 

Maatadvies
Evi draagt de longsleeve en het vest in maat 10 (134-140). Ze is 131 cm lang. Bij het vest heeft ze niet zoveel groeiruimte meer over; bij de longsleeve iets meer. De broek hebben we bewust een maatje kleiner genomen: in maat 8 dus. Dit, omdat we het mooi vinden dat het aangesloten zit en een maatje groter werd te wijd in de taille. De broek zit nu perfect en mocht deze straks net iets tekort worden, dan zie je daar niets van, omdat Evi er laarsjes / bikerboots bij draagt.

Shoppen
De collectie van LEVV scoor je onder andere bij Cute ’n Cool! Het vest kost €49,95, de broek €47,95 en de longsleeve €29,95.

Over LEVV Girls
Een beetje rock, een dosis lef en een sprankje glam: LEVV Girls is een nieuw stijlvol teenage brand voor meiden van 6 tot 16 jaar die weten wat ze willen. Een opvallende maar ook comfortabele collectie, gemaakt van mooie stoffen, afgewerkt met stylish details en altijd herkenbaar aan de dubbele V.
In de lente van 2019 zullen tevens LEVV Boys en Little LEVV op de markt verschijnen.

Liefs, Cindy & Evi

 

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *