Review Kidz-Art

Wij gaan jullie vandaag een heel gaaf setje laten zien met heel veel bling bling. Ik ben al jaren een Kidz-Art fan en elk seizoen hangt er iets in de kast van dit prachtige merk. Ik ben gek op felle kleurtjes en Kidz-Art heeft té gekke kleurencombinaties, zelfs kleuren die normaal bij elkaar vloeken weet Kidz-Art perfect te matchen! I LOVE IT !!

Kidz-Art

Kidz-Art is een meisjesmerk voor meiden die graag opvallen. Door felle kleuren, extreme printjes en verassende kleurcombinaties is Kidz-Art iets bijzonders, echt een merk met een duidelijke eigen stijl. Mooie applicaties, kleurrijke prints en leuke details die onderling heel goed onderling kunnen worden gecombineerd. Met de kleding van Kidz-Art steel je zeker de show op het schoolplein.

Het shirt is neon roze met een afbeelding van een panterkop, versierd met verschillende kleuren vlekken en afgewerkt met glitters. Het shirt is van dun zacht materiaal en draagt dan ook erg comfortabel. Bij de hals zit een turquoise kleurige boord met opvallende kleuren strepen. Op de achterkant zit nog een klein Kidz-Art logo in glimmende letters.

Het rokje is een echte eye catcher, goud glimmend! Welk meisje wil dat nou niet?!
Het rokje is gemaakt van lichte stretch stof en heeft een klein splitje van achter, dit zorgt voor extra draagcomfort. Want al die bling is natuurlijk heel leuk maar het moet natuurlijk ook lekker zitten. In de tailleband zit een brede elastische boord, die perfect aansluit. Door de lusgaatjes zit nog een losse turquoise met gouden koord met fel roze uiteinden.

Het jasje is fel roze met goud glimmende mouwen, net als het rokje, super gaaf!! De boord van de hals, mouwen en onderkant is precies hetzelfde als het hals boordje van het shirt; turquoise met een knalroze, gouden en neon koraal kleurige streep. Het jasje heeft net als het rokje een trendy patch van een mond afdrukje, té leuk gewoon! Voorop zitten twee prachtige geborduurde bloemen. Aan de rits sluiting hangt een bloemetje.

Om de set helemaal compleet te maken dragen we eronder een bijpassende maillot. Deze heeft twee verschillende gestreepte benen met alle kleuren uit het setje gemixt, lekker apart en vrolijk!

Maat advies

Deena draagt de hele set in mt 134/140 bij een lengte van 138 cm. Van het jasje en het shirt zijn de mouwen nog lang genoeg om de hele winter mee door te komen. Het rokje zit perfect. Deena heeft vrij lange benen, de maillot is haar net wat te kort in de lengte dus één maatje groter was beter geweest.

Combi tips

Wij dragen het setje met gouden, roze of zwarte Dr.Martens. Maar er zit zoveel kleur in het setje dat je er van alles onder kan dragen. En kan je niet genoeg krijgen van al die bling bling?! Kidz-Art heeft er ook nog gouden glitterlaarsjes of glittergympen bij!!

Kidz-Art is o.a te koop bij Cutencool en Rebelxs


Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *