B.Nosy -You don’t have to be perfect to be amazing-

B.NOSY: stoere kleding voor eigenwijze kids! Wie kent het merk niet?! Tuurlijk wilden wij graag een setje reviewen, alleen een keuze maken was niet gemakkelijk. Want deze wintercollectie is zó leuk, dat we alles wel willen reviewen 😉 . Maar het is gelukt en we zijn helemaal blij met deze set! Jullie kunnen ook een gaaf setje winnen van dit te leuke merk tijdens onze B.Nosy-week. Lees snel verder…

De set
Wat een gave set! Wij waren meteen verliefd op het blauwe plooirokje en daar hebben we de rest van de items dan ook bij uitgezocht. Het plooirokje heeft een mooie gouden, elastische glitterband. Op de voorkant zit een kleurig merkje dat je op ieder item terugziet en het rokje voelt heel zacht aan. Het is gemaakt van 95% polyester en 5% elasthan. Er zit een glans overheen en dat maakt het rokje extra mooi!
Op het rokje draagt Evi een donkerblauwe longsleeve met roze accenten, die mooi bij de roze legging matchen: een rubberen merkje op de borst en roze glitterstrepen aan de zijkant. Het donkerblauwe acryl vest maakt de set helemaal af! Het vest heeft twee zakjes aan de voorkant en het bekende merkje. Op de achterkant zie je het roze rubberen merkje terug.

 

Combinatietips
De kleding van B.Nosy is onderling goed met elkaar te combineren. Zo is er ook een roze plooirokje dat er weer goed bijpast (met blauwe legging), of juist een roze vest i.p.v. een blauwe. Een jeans staat ook superleuk bij de longsleeve en het vest. Kortom: keuze genoeg!

Maatadvies
De longsleeve, legging en het rokje draagt Evi in maat 134-140. Het rokje en wellicht ook de legging hadden we een maatje kleiner kunnen nemen. Het rokje is voor Evi te wijd; zij is behoorlijk tenger en hoewel de lengte wel goed is, zou een maatje kleiner beter geweest zijn. De legging zit in de taille wel goed, maar is wat lang. Nu maakt dat in de winter niet uit; laarzen erover en je ziet er niks van.  Het vest draagt Evi in maat 122-128 en past nu perfect.
B.nosy is verkrijgbaar in maat 86/92 tot en met 158-164.

Over B.Nosy
Super veel diversiteit en verrassende items! Dat vind je in de B.Nosy collectie deze winter. De te gekke all over printjes springen er weer uit. Zo maakt B.Nosy het deze winter wel heel makkelijk voor de girls om te shinen. Van jurkjes met tule, ruffles en rokjes om in te zwieren tot een sportieve sweatdress. De wintercollectie is heel veelzijdig en alle items matchen te gek met elkaar. B.Nosy thema’s van deze winter op een rijtje:
B.Amazing
Wat een stoere items met de zwart/witte strepen en het army green. Een girly touch krijgt de collectie met hier en daar wat roze accenten en tule.
B.Fluffy
Deze lijn zit bomvol sportieve items met knalkleuren als roze, oranje en geel.
B.Glamorous
Voor een echte girly stijl kies je één van de te gekke jurken met plissé rok. Of combineer een denim jurk met een opvallende streepjeslegging.
B.Mixed
Combineer erop los met de verschillende strepen en stippen. Het groene tule is een echte eyecatcher.
B.Offline
De kleurencombinatie van roze, groen en zwart & wit brengt bij iedereen een glimlach op het gezicht.
B.Sportive
De toch al vrolijke kleuren krijgen een extra frisse oppepper door de felgele kleuraccenten. En ook de toffe all over print zorgt voor een frisse en vrolijke touch.
B.Wild
Voor een outfit met army green en navy items. Ook zijn er zijn genoeg items met felgele en felroze accenten.
Paradise cool
Brons! Deze kleur spat eruit deze winter!

Ontwerpwedstrijd
Dol op de kleding van B.Nosy en heb je leuke ideeën voor de nieuwe collectie? Doe mee aan de ontwerpwedstrijd: ontwerp een super gave opdruk voor een T-shirt van de nieuwe zomer collectie 2019! Win je deze ontwerp wedstrijd? Dan nodigen zij jou uit om op kantoor te komen en werken ze het samen met jou uit! Wie weet hangt jouw T-shirt volgend jaar wel bij al onze verkooppunten! Hoe cool is dat?! Hoe je meedoet lees je hier!

Shoppen
Ook enthousiast geworden? En op zoek naar een leuke webshop om te shoppen? Je kunt dan prima terecht bij Be Hipster en Merkmeisjeskleding.
De longsleeve kost €22,95, het rokje €24,95, de legging €17,95 en het vest €39,95.

Win deze set:


Tot slot natuurlijk de winactie. We mogen via PR4kids van B.Nosy dit bovenstaande setje weggeven (dus niet het setje dat Evi draagt). Dat is toch weer super tof?
Wat moet je ervoor doen:
• Like beide Facebook- en/of Instagram-pagina’s (B.Nosy en Kidsmusthavesblog)
• Tag je vrienden
• Vertel onder het Facebookbericht waarom juist jij moet winnen én welke maat je wil winnen
• Like het bericht
• Delen vinden wij erg fijn!

Liefs Cindy &Evi

 

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *