Levv jasje !

–Review Levv jasje Annelie–
Wauw, wauw, wauw. Wat een te gek jasje. Hij is echt geweldig. Leopard is hot, je komt geen merk tegen die geen item met leopard in de collectie heeft. Zo ook Levv! We schreven al eerder over dit merk, mooie zachte stoffen en leuke pastel kleurtjes lieten we zien! Vandaag een heel ander soort jasje, maar wel heerlijk zacht, zoals we gewend zijn van Levv.

Levv
Een beetje rock, een dosis lef en een sprankje glam: LEVV Girls is een nieuw stijlvol teenage brand voor meiden van 6 tot 16 jaar die weten wat ze willen. Een opvallende maar ook comfortabele collectie, gemaakt van mooie stoffen, afgewerkt met stylish details en altijd herkenbaar aan de dubbele V.
De eerste items van LEVV Girls zijn vanaf nu in de winkels verkrijgbaar. In de lente van 2019 zullen tevens LEVV Boys en Little LEVV op de markt verschijnen.


Review
Elin laat jullie een teddy bomber jasje zien met een leopard print. Het jasje is een kort model, maar dat maakt hem super stoer. Ik vind het wel een jasje voor de herfst. In de winter draagt Elin graag een langere jas, ook al is deze wel warm genoeg denk ik.
Het jasje is echt heerlijk zacht, en warm. Aan de onderkant zit een rood ,zwart , witte bies met een glitter, dat je goed ziet als je hem draagt. Ook de boorden van de mouwen zijn weer met deze bies. Je kunt het jasje dicht of open dragen, er zitten drukkknoopjes aan de voorkant. Ook open vind ik hem erg stoer!
Elin draagt haar eigen maat. In principe valt hij wel als 122/128 , alleen is het wel dus een kort model. Als ik hem opnieuw zou kopen, zou ik wel een maat groter nemen, zodat ze hem wat langer door kan dragen. Maar deze winter past hij prima. Let op, als je dochter lange armen heeft, zou ik ook voor maatje groter gaan.

Combinatie tips
Als jas kun je hem eigenlijk overal op dragen, maar toen Elin hem aan had op de jeans van Retour, was ik verkocht! Wat staat dat leuk! Maar ook leuk op een rokje of jurkje! Het is gewoon echt een heel tof jasje, die bijna niet meer uitgaat! Als je dochter hem draagt heeft ze veel bekijks.. dat is zeker! Wil je weten waar ze hem naast Kixx-online en Amazing kids nog meer verkopen? Kijk dan hier—>>>

Levv shoppen

Het jasje is 79,95 euro.

 

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *