Quapi Merkmeisjeskleding

Jurk Quapi
Wauw wat een leuk jurkje mogen wij weer showen van de leuke webshop Merkmeisjeskleding. Liv draagt een rood/donkerroze jurk uit de 4e levering van Quapi (model Leontien) De jurk heeft mooie details zoals je van Quapi gewend bent. Toffe tekst met glitters choose to shine, een zilveren glitterband bij je middel en ruiten rok met rood en zilveren strepen erin verwekt. Dit jurkje is dus super leuk om in te shinen naar school, naar een feestje en ook heel gaaf voor de feestdagen die er al weer aan zitten te komen.

Pasvorm
Het jurkje heeft een mooie pasvorm en sluit mooi aan. Liv draagt maat 110/116 van dit jurkje bij ongeveer 1.05meter. Er is dus nog wel meer dan genoeg groeiruimte maar een maat kleiner zouden we niet de hele winter mee gaan redden. Het jurkje blijft ook mooi na wassen en vaker te hebben gedragen.Hoe te combineren
Merkmeisjeskleding verkoopt van Quapi veel toffe items om hiermee te combineren zoals maillots, leggings, een kraagje wat je onder het jurkje kunt dragen en een super mooi bijpassend zilver jasje wat ik ook echt een musthave vindt!! Onder het jurkje kozen wij voor stoere boots maar een leuke sneaker past er ook goed onder.

Shoppen
Je shopt dit jurkje al voor 39,95 en verzending is helemaal gratis!
Shop –> Merkmeisjeskleding

Meer over Merkmeisjeskleding
Merkmeisjeskleding is een hippe webshop met naasr Quapi onder andere de merken TOPitm, O’Chill, KIE-stone, B.nosy, Nono, Bampidano en Ninni Vi.
– Verzending is al gratis boven de 20,-
– Je hebt 21 dagen recht op retour
– Achteraf betalen is gratis
– Verzending van je bestelling binnen 24uur
Website: Merkmeisjeskleding

Liefs,
Bianca & Liv

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *