Review + Winactie Birds by D-Rak

Bij Leuke Kleding Shop shop je de leukste baby- en kinderkleding voor meiden vanaf mt 68 t/m mt 152. Je kunt hier terecht voor de volgende merken; Lovestation22, Lofff, Mim-pi, Happy nr.1 en Birds by D-Rak. Leuke Kleding Shop volgt de laatste modetrends en er zullen dan ook regelmatig nieuwe merken aan worden toegevoegd. Bij aankoop van een item uit de nieuwe collectie krijg je er een mooie handgemaakte haaraccessoire bij, zoals een bijpassende strik of bloem. Zo maak je je outfit in één handomdraai helemaal af!!
En ben je net als ons gek op haaraccessoires dan kan je natuurlijk bij elke outfit iets bijpassends laten maken.

Deena laat jullie vandaag een jurkje van Birds by D-Rak zien en jullie kunnen dit jurkje of iets anders leuks winnen maar daarover straks meer.

Birds by D-Rak

Birds by D-Rak heeft een lieve en vrolijke meisjescollectie in de maten 92 tot en met 152. Kenmerkend voor het kledingmerk zijn de vrolijke kleuren en hippe prints. Het vogeltje, dat ook in het logo staat, staat centraal in de collectie van Birds by D-Rak. De collectie bestaat uit jurkjes, rokjes, jumpsuits, leggings, funpants, jasjes en shirts.

Het eerste wat opvalt aan de kleding zijn de vrolijke kleuren. Ieder seizoen brengt Birds by D-Rak weer een fleurige collectie. Daarnaast zijn alle artikelen van tricot stof gemaakt. De kleding is daarom niet alleen comfortabel om te dragen, maar heeft ook nog een goede pasvorm. Kinderen lopen er zo mee weg, omdat ze de kleding fijn vinden zitten. Bovendien is het zeer betaalbaar en van prima kwaliteit.

Review

Deena draagt een donkerblauw jurkje. De bovenkant, mouwen en het hele bovengedeelte van de achterkant zijn rood/blauw gestreept. Rood is nog steeds één van de meest trendy modekleuren voor deze winter en ik snap ook wel waarom! Wij kunnen er geen genoeg van krijgen, wat een prachtige kleur; opvallend, hip en stijlvol. In het midden van het jurkje zit een zilveren glitter tailleband met twee rode strepen. Er doorheen zit een zilveren veter die je kunt aansnoeren, erg handig! Het jurkje is ook nog eens leuk geprijsd.

Combi tips

Wij dragen de jurk met kniekousen of een donkerblauwe maillot. Maar Leuke Kleding Shop heeft er ook bijpassende leggings bij van Birds by D-Rak, die perfect matchen met het jurkje.

Maat advies

Het jurkje valt wat ruimer, Deena is 138 cm lang en draagt hier mt 140. Ze heeft nog genoeg groeiruimte over om de hele winter mee door te komen.

Je shopt dit trendy jurkje al voor 29,95 euro.
De hele collectie vind je hier; Leuke Kleding Shop.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief op; Leuke Kleding Shop en ontvang €10 korting op een bestelling vanaf €49,-

* Gratis verzending vanaf 25 euro.
* Punten sparen voor korting!
* Snelle levering!
* Veilig en kosteloos achteraf betalen met Afterpay.
* Maat advies nodig? We meten graag wat voor u op.
* Afhalen mogelijk op afspraak in Harderwijk.

Winactie

Dan nu de winactie, je kunt 30 euro shoptegoed winnen!!! Zodat je zelf wat leuks kunt uitzoeken. Meedoen is simpel:

– Like Leuke Kleding Shop op Facebook.
– Like Kidsmusthavesblog.com op Facebook.
– Tag minimaal 2 vrienden of vriendinnen.
– Laat in een reactie weten dat je meedoet of wat je wilt winnen.
– Deel dit bericht openbaar op je tijdlijn.

Voor welk jurkje ga jij?

Volgende week trekken we de winnaar.

Succes allemaal!

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *