Lovestation22 tijgerjurkje

Jurkje Lovestation tijgers
Liv draagt vandaag een mooi aansluitend jurkje van Lovestation22. Het merk staat bekend om hun leuke prints, toffe kleuren en vaak ook dierendetails zoals hier. Het jurkje heeft een mooie blauwe kleur en de tijgers zijn geel/bruin met roze details. Het jurkje heeft een lekker drukke print en is daardoor een echte eyecather.

Pasvorm
De pasvorm is mooi en goed om maat. De jurk is nog wat ruim bij Liv maar ze zit ook tussen deze en de kleinere maat in. Liv draagt hier maat 110/116. Lovestation sluit mooi aan en door de fijne pasvorm ziet je kindje er hip uit en kan er ook nog eens heerlijk in spelen.

Hoe te combineren
Je combineert dit jurkje met een leerlook legging of andere kleur legging of maillot. Lovestation22 verkoopt ook leuke bijpassende leggings en maillots voor onder de jurkjes. Hieronder draag je leuke boots of sneakers. Liv heeft toevallig nu zwarte laarsjes eronder aan maar draagt er ook vaak panterprint laarsjes onder.

Shoppen
Je shopt dit jurkje voor 44,95 via de website van Lovestation en extra top is dat je daarmee gelijkt het WNF steunt dus dat is een winwin situatie. En je hebt een tof jurkje en je steunt het goede doel.

Meer over Lovestation22
LoveStation22 is een trendy Nederlands kledingmerk voor avontuurlijk meisjes. De kleding van LoveStation22 is meisjesachtig én hip. Kleding die lekker zit, mooi blijft en ook nog eens betaalbaar is. De natuur is de inspiratiebron bij het ontwerpen van de kleding. Goed om te weten: met je aankoop steun je de reuzen panda’s.

-Ze leveren wereldwijd.
-Bij besteding boven de € 50,- is de verzending gratis.
-Spoedlevering per DHL is mogelijk voor een ander tarief.
-Je bestelling wordt verzonden zodra de betaling is ontvangen.
-Bij iedere bestelling ontvang je een retourformulier voor het geval de kleding niet aan je verwachting voldoet.

Veel shopplezier!
Website: lovestation22

Liefs,
Bianca & Liv

Liefs,
Bianca & Liv

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *