Sweatdress Lovestation22

Red sweatdress
Liv laat vandaag een leuke sweatdress zien uit de nieuwe wintercollectie zien. Het rode jurkje met steekzakjes en een hartje op de voorkant is super leuk en makkelijk te dragen. Dit jurkje is sportief en trendy tegelijk. Wij vinden dit basic jurkje met toffe details een echte musthave voor in de kast.

Pasvorm
Liv draagt maat 116 van dit jurkje. Ze schommelt tussen de 2 maten in dus deze is nog wat ruim maar door het modelletje staat dat ook wel stoer. Verder zit de jurk heerlijk en daardoor kunnen de kids er makkelijk in bewegen en spelen.

Hoe te combineren
Je combineert dit jurkje met een paar stoere sneakers of boots en onder het jurkje dragen wij een leerlook legging of een maillot.

Shoppen
Dit toffe sweatjurkje kost 34,95. Ook steun je met je aankoop het WNF dus win win situatie. 

Meer over Lovestation22
LoveStation22 is een trendy Nederlands kledingmerk voor avontuurlijk meisjes. De kleding van LoveStation22 is meisjesachtig én hip. Kleding die lekker zit, mooi blijft en ook nog eens betaalbaar is. De natuur is de inspiratiebron bij het ontwerpen van de kleding. Goed om te weten: met je aankoop steun je de reuzen panda’s.

-Ze leveren wereldwijd.
-Bij besteding boven de € 50,- is de verzending gratis.
-Spoedlevering per DHL is mogelijk voor een ander tarief.
-Je bestelling wordt verzonden zodra de betaling is ontvangen.
-Bij iedere bestelling ontvang je een retourformulier voor het geval de kleding niet aan je verwachting voldoet.

Veel shopplezier!
Website: lovestation22

Liefs,
Bianca & Liv

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *