Just sol

Twining is winning
Wij mochten van het mooie handmade merk Just Sol toffe matchende outfits reviewen. En nog veel leuker wij mogen een van onze volgers €50,- shoptegoed van deze hippe webshop geven vrij te besteden. Daarover hieronder later nog meer.

Liv en Loulou dragen hetzelfde jurkje van dit merk en wat zijn ze leuk! Ik vind matchen van de kinderen geweldig en ben dan ook heel blij met deze jurkjes die helemaal mijn stijl zijn. Je kunt van deze en nog een aantal andere prints ook een rokje voor jezelf laten maken zodat je kunt twinnen met de kids (vind ik zelf altijd wel heel leuk mini me items). Liv een Loulou dragen een zwart mooi aansluitend jurkje met bloemen, bladeren en vogels als print. De print heeft mooie felle kleurtjes en ik vind het echt heel leuk staan. Je dochter straalt met deze outfit zeker op school, tijdens een feestje of voor de aankomende feestdagen. Bij de onderkant van de mouwen zit ook een glittertje wat dit jurkje nog mooier maakt en net even dat extra geeft.

Pasvorm
De jurkjes vallen goed op maat. Liv is bijna 4 jaar en ongeveer 1.04 meter lang. Ze draagt van het jurkje maaat 104. Loulou is 7 maanden en ongeveer 70cm. Zij draagt van het jurkje maat 74. Het jurkje is overal mooi afgewerkt en sluit mooi smal aan. Het jurkje blijft ook super van kwaliteit ook na meermalen wassen.

Hoe te combineren
Just Sol heeft gave items om je outfit helemaal af te maken. Liv draagt een mooi armbandje met haar naam en bloemetjes die goed in de kleuren bij het jurkje past. Ook draagt ze een stoere wrap haarband die hetzelfde printje als het jurkje heeft. Onder het jurkje draagt Liv een zwarte leerlook legging maar je kunt ook kiezen voor een feller kleurtje zoals roze, geel of groen wat je ook in het jurkje terug ziet komen. Just Sol verkoopt ook nog beenwarmers die je hier bij zou kunnen combineren, heel fijn met deze koude dagen.

Loulou draagt onder het jurkje een zwarte maillot maar daar kun je natuurlijk ook kiezen voor een feller kleurtje als je dat leuker vind. Loulou zit momenteel met heel haar benen in het gips en dan zijn deze jurkjes ook heel fijn! Makkelijk te dragen met een maillotje eronder en je baby ziet er nog steeds super hip uit. Loulou heeft mooie smalle haarbandjes bij deze jurkjes met strik in verschillende kleurtjes (geel, roze en groen) deze shop je ook bij Just Sol en zijn super schattig bij baby’s zonder haar maar ook bij baby’s met veel haar zoals je ziet bij Loulou. Het maakt het geheel weer helemaal perfect af.

Meer over Just Sol
Just Sol is de leuke handmade shop van Priscilla waarbij je van jou favoriete stof het kledingstuk wat jij wilt kunt laten maken. Op hun facebookpagina staan de mooie stoffen die zij binnen hun collectie hebben en een overzichtelijke prijslijst waar je kunt zien wat de items precies kosten. Bestellen kan via een privéberichtje op de facebookpagina van Just Sol. Ook voor vragen of verzoeken kun je haar altijd een berichtje sturen. Ze helpt je graag en denkt goed met de klant mee.
Nog meer voordelen van Just Sol:
-Je items zijn uniek en handgemaakt. Je kunt dus precies jou wensen doorgeven.
-Just Sol is goed betaalbaar.
-De kwaliteit en afwerking van de kleding is super.
-Just Sol heeft leuke accessoires om je outfit compleet te maken.
-De keuze uit stoffen is groot en voor iedereen zit er dus wel wat leuks bij.

Winactie
Wij mogen €50,- shoptegoed van deze gave webshop aan een van onze volgers gaan verloten. Wij zijn heel enthousiast over deze shop en jij kunt nu dus ook kans maken op leuke kleding (stoffen en items zijn zelf te kiezen) van Just Sol.
Meedoen is simpel:
– Like de facebookpagina van Just Sol (Just Sol heeft ook Instagram het zou leuk zijn als je ze daar ook volgt)
– Like de facebookpagina van Kidsmusthavesblog.com
– Tag iemand die deze actie ook leuk zou vinden en het zou fijn zijn als je het bericht ook deelt.

Wij maken de winnaar volgende week woensdag 7 november bekend.

Veel succes en shopplezier!

Liefs,
Bianca, Liv & Loulou

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *