Winactie + Review Varifashion4kids

Varifashion4kids is een leuke webshop voor baby’s en kinderen vanaf mt 56 t/m mt 176. Ze verkopen hier betaalbare en trendy merkkleding zoals; Blue Seven, DJ Dutchjeans, Dirkje en Zero Jeans. Van Zero Jeans laten we jullie vandaag een super leuk jurkje zien die ook zeer geschikt is voor de feestdagen! En jullie kunnen dit jurkje of iets anders leuks winnen maar daarover straks meer.

Het lijkt nog ver weg maar de meeste kledingmerken hebben hun feestcollectie al uitgeleverd. Ik vind het zelf altijd handig om iets te kopen wat je voor of na de feestdagen ook nog aankunt, zoals dit jurkje.

Het jurkje is zwart, op de voorkant staat de tekst; head in the CLOUDS. Het woordje ‘CLOUDS’ bestaat uit veegpailletten die je kunt veranderen van zwart naar zilver.
Deena is nog steeds gek op veegpailletten en wil het jurkje dan ook niet meer uit! In het midden zit een elastische zilveren glitter tailleband. Het rokgedeelte heeft twee steekzakken. De pasvorm en kwaliteit van het jurkje is prima. En je shopt dit jurkje ook nog eens voor een heel leuk prijsje van maar 19,95 euro!!

Maat advies

Deena draagt het jurkje in mt 140/146 bij een lengte van 138 cm. De hals van het jurkje sluit mooi aan en ze heeft nog genoeg groeiruimte over om de hele winter mee door te komen.

Combi tips

Je kunt het jurkje dragen met een zwarte maillot of legging. Voor een extra stoere look kun je er nog kniekousen bij dragen of een leuk kraagje eronder. En voor de feestdagen combineer je dit jurkje natuurlijk met een zilveren of zwarte glitter panty. Zo creër je gelijk een hele andere look en ben je helemaal party proof!

Over Varifashion4kids

Varifashion4kids is meer dan alleen een webshop; je kunt er altijd op afspraak langs gaan om te passen, voor maat advies of om je bestelde kleding af te halen. Varifashion4kids houdt van gezelligheid en staat dan ook regelmatig op jaarmarkten en evenementen. Ook is het mogelijk om een kledingparty te boeken. Dus heb je zin in een avondje kinderkleding shoppen samen met vriendinnen, buurvrouwen, familie etc? Gezellig op een avond, in je eigen omgeving, de collectie samen bekijken, voelen en uitzoeken, helemaal leuk! Dit is mogelijk vanaf minimaal vijf personen. Jij als gastvrouw/heer ontvangt op deze avond korting op je aankopen ter waarde van 10% van de behaalde omzet. Heb je interesse? Ga dan naar de site; Varifashion4kids en druk op de knop ‘Contact’ en geef aan dat je een kledingparty wilt. Varifashion4kids neemt dan z.s.m. contact met je op om een afspraak te plannen en de details door te nemen.

Winactie

Dan nu de winactie, je kunt 20 euro shoptegoed winnen!! Ga jij voor dit jurkje of voor heel iets anders?! Meedoen is simpel;

– Like Varifashion4kids op Facebook.
– Like Kidsmusthavesblog.com op Facebook of Instagram.
– Laat in een reactie weten dat je meedoet.
– Delen en taggen is lief.

Volgende week trekken we de winnaar.

Succes allemaal!!!

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *