Hippe Girls!!

Review Hippe girls
Lunchen, gruiten (zo heet groente, fruit bij onze kids op school), elke dag weer moet het toch weer mee naar school mee met de kids. Persoonlijk vind ik het nogal een opgave om steeds weer iets te verzinnen wat ze wel op eten😀. Wij hebben nu het leukste lunchdoosje met beker gevonden! Dus hopelijk helpt dit ook nog een beetje. We laten hem vandaag zien! Het is ons door Hippe Girls mogelijk gemaakt.

Hippe girls

Hippe Girls
De leukste online juwelier voor echte Hippe Girls. Hippe girls is enorm trots op hun mooie assortiment kindersieraden. Sieraden voor schattige meisjes maar ook voor stoere meiden. Met oog voor detail en kwaliteit hebben ze hun assortiment samengesteld. Naast de kindersieraden hebben ze ook een prachtige collectie voor tieners en dames samengesteld. Ze zijn momenteel deze collectie druk aan het uitbreiden. Ook kun je je eigen bedel armbandje samenstellen!Hoe leuk is het om bij belangrijke gelegenheden een bedeltje te kopen zodat je het altijd blijft herinneren.
Altijd al een prinses willen zijn……prinsessenjurken met bijpassende hakken, toverstafjes en zelfs echt kinder make-up vind je bij hun in de shop.
Wil je je dochter zonder geklieder laten ” make-uppen” kies dan voor onze 100% FAKE speelmake-up. Deze make-up ziet eruit als echte make-up maar is speelgoed. Met veel fantasie hebben al veel meisjes zich opgemaakt met onze make-up. Naast deze leuke items worden er vaak ook nog andere hippe cadeau artikelen verkocht, zoals nu deze leuke lunchbox, maar ook gave lampjes,kinderwagens en leuke accessoires voor de kinderkamer! Echt hippe spulletjes die elke kinderkamer gezellig maken. Dus het is zeker de moeite waard om op deze webshop rond te kijken!

Hippe girls pakt iedere bestelling leuk in. Is het een cadeautje? Geef dit duidelijk aan in het opmerkingen veld, ze kunnen ook een stukje tekst meesturen met het cadeautje? Dan kun je deze tekst in het opmerkingen veld achterlaten.
Boven de 29,95 euro kopen= gratis verzenden.

Review

Elin heeft deze lunchbox met drinkbeker uitgezocht van …….. Het is van super goede kwaliteit. Erg sterk en zeer goed afsluitbaar. De lunchbox heeft een vernieuwde sluiting en in de binnenkant zit een apart bakje voor eventueel wat fruit of groente. Of iets anders dat je wilt scheiden van het broodje.
De drinkbeker is een beker waar het dopje omhoog komt als je op het knopje drukt. Elin vindt dit de fijnste en leukste bekers omdat ze geen dop eraf hoeft te draaien.
En wat deze set helemaal leuk maakt, het heeft het thema Unicorn. Helemaal van nu, echt heel vrolijk qua kleurtjes!
Deze serie is ook te koop in allerlei andere prints, ik ben ook helemaal weg van de flamingo! Ik denk dat Elin deze ook wel zou willen… Nou misschien een leuk cadeautje van de sint😊

Shop bij
Hippe Girls

Liefs Elin en Ivette

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *