Review Mini & More

De meeste winkels en webshops zijn al begonnen met de uitverkoop op de eerste leveringen.
Twijfelde je of je iets wel of niet moest kopen, dan is het nu toch een stuk aantrekkelijker om het wel te kopen! Sale shoppen blijft altijd leuk en vooral verleidelijk. Ook al puilt de kast al uit, in de sale kan er altijd nog wat bij!
Hou jij ook zo van in de sale shoppen?! Dan hebben wij de perfecte webshop voor je gevonden: Mini & More. Hier hebben ze het hele jaar door uitverkoop met hoge kortingen vanaf maar liefs 50%! Was je altijd nog op zoek naar iets van de vorige collectie? Dan is de kans heel groot dat je het bij Mini & More kunt scoren voor een leuk prijsje! Ze verkopen hier de outlet van heel veel leuke merken zoals; Quapi, LoveStation22, Birds by D-rak, Little Miss Juliette, Topitm, Legends22, Like Flo, KieStone, Jake Fischer, Happy Nr1, Vingino, Funky XS, Nais kidwear enz enz, teveel om op te noemen!

Deze week hebben ze de outletcollectie van Little Miss Julliette en Nais kidswear binnen gekregen, té leuk gewoon! Van Naiskidswear laat Adam jullie vandaag een stoere set zien.

Nais kidswear is een trendy, vrolijk en betaalbaar kledingmerk voor jongens en meiden vanaf mt 92 t/m mt 164. De kleding is van goede kwaliteit, draagt erg comfortabel en is onderling goed met elkaar te combineren. De collectie bestaat uit broeken, shirts, sweaters, rokjes, jurkjes, leggings en vesten in verschillende printjes en designs met leuke details. Nais Kidswear heeft een uitgesproken look die je niet overal ziet.

Adam draagt hier een donkergrijze joggingbroek. De tailleband is elastisch en kun je aansnoeren met een fel geel koord. De onderkant van de broek heeft brede elastische boorden. Ik vind dit zelf altijd heel erg handig want als een broek nog wat aan de lange kant is, valt de broek toch mooi boven de schoenen.

Mini & More verkoopt vele bovenstukken waarmee je de broek kunt combineren. Adam laat jullie vandaag een stoere sweater zien en een gaaf shirt.

De sweater is kleurrijk, trendy en ook nog eens lekker warm. Op de voorkant staat; NAIS ENERGY. De binnenkant van de cappuchion heeft een stoere legerprint, welke jongen wil dat nou niet?!

Het shirt is neon geel, lekker opvallend!
Op de voorkant staat een grote 14 met daaronder de grappige tekst; Naughty and in style, NAIS.

Maat advies

Adam is 148 cm lang en draagt de hele set in mt 146/152. Deze maat zit perfect bij hem.

Je shopt al deze stoere items nu voor een heel klein prijsje bij Mini & More. Bestel snel want OP=OP.

– Snelle levering
– Lage verzendkosten
– Gratis verzending vanaf 75 euro
– Ruilen binnen 14 dagen

Liefs Miranda & Adam

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *