Dooky

Dooky special edition
Deze Dooky is een echt feestje voor je maxicosi of kinderwagen. De ballonen die eerst nog zwart/wit eruit zien veranderen van kleur wanneer je er mee in de zon loopt hoe tof! En voor degene die denken dat een Dooky alleen een product is voor in de zomer hebben het mis want het zorgt er niet alleen voor dat de zon niet binnenkomt maar is ook perfect om wind tegen te houden waardoor je baby het de komende maanden een stuk minder koud zal gaan hebben. Door UV-verlichting veranderd de wit/zwarte print in te gekke roze, gele en blauwe ballonnen. Dit zal niet alleen in de zomer zo zijn maar ook wanneer nu nog een heerlijk najaars zonnetje schijnt.

Shoppen
Je shopt Dooky bij vele online shops en ook bij veelbabywinkels en warenhuizen door het hele land. Deze universele Dooky kost 24,99. Naast deze fijne zon en wind beschermer heeft Dooky nog veel meer handige en toffe items. Zo hebben wij een winter voetenzak voor in de maxicosi van dit merk en zoals je hier ook op de foto’s ziet een hoes voor om de maxicosi waar Loulou ligt zodat als je kindje een keertje spuugt of een vieze luier heeft je niet meteen je maxicosi niet meer schoon kan krijgen.

Meer over Dooky
De Dooky Cover is de ideale manier om je kindje in de kinderwagen of het babyautostoeltje te beschermen tegen zon, wind en licht. Geen gedoe meer met hydrofiele doeken, handdoeken of lakentjes! Met de Dooky Cover creëer je gemakkelijk een rustige en veilige omgeving voor je kindje. De Dooky Cover is universeel en is eenvoudig te bevestigen aan autostoeltjes, kinderwagens en zelfs buggy’s van alle bekende merken. De flexibele ringen waarmee je de Dooky Cover vast gemaakt wordt zijn gemaakt van duurzaam en praktisch onbreekbaar kunststof. De Dooky Cover kan worden uitgewassen in in de wasmachine. Met een uitstekende UV-beschermende factor van UPF50+ filtert Dooky ook nog eens meer dan 99% van de schadelijke UVA en UVB stralen.

Liefs,
Bianca & Loulou

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *