Lavendersun

Little Rexy Dress
Wat een tof jurkje mochten wij reviewen van de online webshop Lavendersun. Wie denkt dat dino’s alleen voor jongens zijn heeft het helemaal mis. Loulou laat hier een te schattig roze dino jurkje zien met een heel cute kraagje, ik ben verliefd! Het jurkje is mooi smal aan de bovenkant en valt dan wijder aan de onderkant. Ik vind dit jurkje geweldig stoer en lief tegelijk.

Pasvorm
Het jurkje valt goed op maat. Loulou is 8 maanden en draagt hier maat 12-18 maanden. Het jurkje is dus nog wat aan de ruime kant maar daar heb ik bewust voor gekozen omdat Loulou in het gips zit en het dan net even fijner beweegt als het wat ruimer valt. Het jurkje sluit mooi aan en is heel makkelijk aan en uit te doen. Er zit een rits aan de achterkant zodat het niet lastig is om over het hoofdje van je kleintje te krijgen.

Hoe te combineren
Wij combineren dit jurkje met een zwart basic vestje en maillot. Dit jurkje is ook het gehele jaar goed door te dragen. Nu dus met een vestje erover of lange romper met legging of maillot en ook in het voorjaar en zomer (ja sorry daar verlang ik toch alweer naar!) een super leuk jurkje om zo los te dragen door het toffe kraagje is het een super schattig jurkje!

Shoppen
Dit jurkje is super tof en de prijs is nog veel leuker. Het jurkje shop je voor nog minder dan 15,-! Het jurkje is verkrijgbaar voor baby’s vanaf 12 maanden (of kleiner net als Loulou als je ook wat losser wel fijn vindt.) tot en met 5 jaar.
Linkje om te shoppen –> www.mylavendersun.com

Meer over Lavendersun
Lavendersun is een hele leuke wereldwijde webshop voor kinderen van ongeveer 0 t/m 6 jaar. Je kunt er de leukste items shoppen voor zowel jongens als meisjes. Lavendersun is super betaalbaar de kleding is eigenlijk allemaal wel onder de 20 euro dus dat is heel erg leuk shoppen. Daarnaast verkopen ze ook nog kinderstoelen, en kinderwagens.

Liefs,
Bianca & Loulou

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *