Review Bubblekids

Ben je op zoek naar leuke en betaalbare kinderkleding?! Dan ben je bij Bubblekids op het juiste adres!
Deze beginnende webshop groeit steeds sneller.
Je kunt hier terecht voor jongens- en meidenkleding vanaf mt 62 tot en met mt 164. Het grootste gedeelte van de collectie bestaat nu nog uit meidenkleding, maar in de toekomst zal er ook steeds meer jongenskleding bij komen. De kleding is trendy, hip, van goede kwaliteit en ook nog eens heel betaalbaar!

Eigenaresse Sandra is erg klantvriendelijk en houdt van goede service. Alles wordt dan ook met liefde mooi ingepakt en voor de kids zit er een leuke verrassing bij. Heb je een vraag of wil je iets opgemeten hebben? Bel of stuur dan gerust een mail.

Deena laat jullie vandaag een prachtige setje zien, bestaande uit een sweater en rok met bijpassende panty. Het setje is niet alleen trendy, maar ook erg feestelijk en met feestdagen in het vooruitzicht komt dit setje zeker goed van pas. Ik vind het zelf altijd handig om een party outfit te shoppen die je daarvoor of daarna ook nog aan kunt, zoals dit setje.
Een dosis glitter & glamour, maar toch ook weer tijdloos.

De sweater is effen zwart met een zakje op de voorkant. Dit zakje is transparant met zwarte, zilveren en lichtroze pailletten.

Het rokje is een echte eyecatcher!
De tailleband is zwart elastisch en de rok heeft een transparante bovenlaag met glimmende pailletten in verschillende kleuren; zilver, zwart, lichtroze en bordeaux rood. Lekker veel glitters en bling bling, welk meisje wil dat nou niet?! Deena wordt er in ieder geval heel erg happy van en in deze outfit kom je nog meer in de feeststemming. De rok heeft ook nog een zwarte onderrok zodat deze niet doorschijnt, erg handig!

Eronder draagt ze een bijpassende zwarte panty met een subtiele rode glitter erin verwerkt. Deena is helemaal party proof!!! Je shopt de sweater met het rokje al voor 25,95 euro, verkrijgbaar in twee kleuren combinaties. De panty kun je er los bij kopen voor 6,95 euro. Neem snel een kijkje bij deze geweldige webshop voor nog veel meer leuks; Bubblekids.

Als verrassing zat er nog een leuke haarelastiek bij; een heerlijke zachte fluffy bol in een mooie kleur roze.
En er zat ook nog iets lekkers bij! Heel toepasselijk bij de naam van de webshop, een pak heerlijke bubblegum ‘Bubblicious’ in een super feestelijke verpakking, té leuk gewoon!

Maat advies

Het setje valt erg goed op maat. Deena is 138 cm lang en heeft een normale bouw. Ze draagt het setje in mt 134/140, deze maat zit perfect.

Combi tips

Voor de feestdagen dragen we dit setje natuurlijk met de bijpassende glitterpanty. Nu dragen we hem met een zwarte maillot of legging, lekker stoer met Dr.Martens eronder.
Maar ook in combinatie met een paar mooie laarsjes staat dit setje ook erg leuk!

Houd de Facebookpagina van Bubblekids goed in de gaten, want ze krijgen regelmatig nieuwe kleding binnen en ze hebben ook vaak leuke acties!

– Lage verzendkosten van 2,95 euro voor brievenbuspost en 3,95 euro voor PostNL pakketpost.
– Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis.
– Retouneren binnen 30 dagen.
– Betalen via Ideal of vooraf overmaken.

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *