Review + Winactie Klick-it

Ben je op zoek naar een leuk sinterklaascadeau?! Zoek dan niet verder!!! Klick-it heeft de leukste kettingen voor jongens en meiden met verwisselbare magneten buttons. De keuze is enorm! Je kunt kiezen uit wel 36 verschillende kleuren lint en meer dan 350 buttons!!! Van schattige diertjes tot grappige teksten, voor iedereen is er wel wat wils. De nieuwste muntjes staan online dus neem snel een kijkje; Klick-it.

Klick-it is niet alleen hip maar ook nog eens heel betaalbaar. De verwisselbare magneten kosten slechts 3,50 euro per stuk. De suède linten maar 3 euro per stuk en de hangers 3,95 euro. Dus voor iets meer dan 10 euro heb je al een complete kettingset. Ik zeg; het ideale sinterklaascadeau!!! En het leuke is, je kunt eindeloos blijven combineren en uitbreiden. Voor de kinderen die vaak hun schoentje zetten is het een super leuk idee om er steeds een ander muntje in te doen!

Speciaal voor onze volgers hebben we natuurlijk ook weer een leuke winactie: je kunt namelijk een complete set naar keuze winnen voor jouw zoon of dochter. Bestaande uit één lint en één hanger met maar liefs 3 buttons naar keuze. Meedoen voor je nichtje, neefje, kleinkind of buurjongen/meisje kan natuurlijk ook!

– Like Klick-it op Facebook.
– Like Kidsmusthavesblog.com op Facebook.
– Laat in een reactie weten dat je meedoet.
– Tag minimaal 2 vrienden of vriendinnen.
– Delen is lief

Woensdag 28 november trekken we de winnaar, zodat je het nog voor sinterklaas binnen hebt.

Style je outfit af met een gave Klick-it ketting.

Liefs Miranda, Adam & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *