Review + Winactie Jaja & Jaja

Ben je op zoek naar leuke en unieke handmade kleding?! Zoek dan niet verder! Bij Jaja&Jaja zul je zeker slagen!!

Ze verkopen hier kleding voor meiden vanaf mt 80/86 tot en met mt 134/140. De collectie bestaat voornamelijk uit jurkjes, rokjes, sweaters en broekjes in de meest trendy kleuren en hippe printjes. De collectie is zeer beperkt en per item worden er maximaal vier stuks gemaakt. De kwaliteit is erg goed en blijft ook mooi na meerdere keren wassen.

Als je bij deze leuke shop wat koopt dan weet je zeker dat je kind iets unieks draagt, waar bijna niemand anders mee loopt! Hoe gaaf is dat?!

Deze maand is speciaal voor de feestdagen de Gliltter & Glamour collectie uitgekomen. Dus ben je nog op zoek naar een exclusief setje of jurkje voor de feestdagen neem dan snel een kijkje op deze unieke Facebookpagina; Jaja&Jaja.

Deena laat jullie vandaag echt een heel gaaf jurkje zien en we hebben ook nog een leuke winactie voor jullie maar daarover straks meer. Zoals jullie weten zijn wij gek op panterprintjes en Jaja&Jaja heeft dan ook een exclusieve jurk speciaal voor Deena gemaakt.

Het jurkje heeft aan de bovenkant een all-over panterprint van bruine, zwarte en creme kleurige vlekken. De ondergrond is grijs en de hals- en mouw boorden hebben een aparte kleur roze. De onderkant van de jurk bestaat uit een donkerblauwe leather look rok. Deze kleurencombinatie had ik nog niet eerder gezien en is zo ontzettend gaaf. Het rokgedeelte loopt wat wijder uit. Ik was erg benieuwd naar de pasvorm van het jurkje maar zoals je ziet, zit het als gegoten!

Maat advies

Jaja&Jaja valt erg goed op maat. Deena is 138 cm lang en heeft een normale bouw. Ze draagt het jurkje in maat 134/140 en deze maat is perfect voor haar.

Combi tips

Omdat er zoveel kleur in het jurkje zit kun je hem erg handig combineren. Zelf vind ik een donkerblauwe, grijze of cremekleurige legging of maillot eronder het mooist. Maar zwart kan natuurlijk ook!

Winactie

Dan nu de winactie: Jaja&Jaja geeft tweemaal tien euro shoptegoed weg. Meedoen is simpel;

– Like Jaja&Jaja op Facebook.
– Like Kidsmusthavesblog.com op Facebook.
– Tag minimaal twee vrienden of vriendinnen.
– Delen is lief.

Volgende week trekken we de twee winnaars.

Succes allemaal!

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *