Hubelino Sudoku

Hubelino Sudoku
Wij lieten jullie al eens eerder de te gekke knikkerbaan van dit merk zien maar sinds kort heeft Hubelino een aantal leuke en leerzame nieuwe denkspelletjes. Wij laten daarvan vandaag Sudoku zien. De kleurrijke Sudoku slaagt erin om het hele spel leuk te maken zonder nummers. Met alleen de kleuren kunnen zelfs kleine kinderen dit spel spelen. Hun logisch denken wordt verbeterd en ze leren met dit spel op een speelse manier de kleuren. Bij Sudoku is het de bedoeling dat je er als opdracht voor moet zorgen dat in iedere rij zowel horizontaal als verticaal 1 blokje van iedere kleur te vinden is dus 2 van dezelfde kleur mag niet. Het klinkt makkelijk maar is toch best goed nadenken.

Speelgoed voor jong en oud
Hubelino is geweldig voor alle leeftijden! Bij ons speelt echt het hele gezin ermee. De adviesleeftijd van dit spel is vanaf 4 jaar. Liv is bijna 4 jaar en kan het nog niet zelfstandig maar met behulp van haar zus of mij lukken de makkelijkste haar best goed. Ze is zo al goed bezig met de kleuren, logisch nadenken en haar inzicht beter te ontwikkelen. Lois is 10 jaar en kan dit spel al goed zelfstandig. Er zitten wel verschillende moeilijkheidsgraden in dus leuk en uitdagend voor jong en oud. Dankzij eenvoudig te houden speelstukken en het betrouwbare kliksysteem van Hubelino is het ook de perfect om mee te spelen voor kinderen voor als je onderweg bent.

Leuke manier van leren
Ik kom uit het onderwijs dus vind het wel altijd fijn als ze met de feestdagen ook wat speelgoed krijgen wat op een leuke manier verschillende ontwikkelingsgebieden stimuleert. Hubelino is echt op alle manieren leuk, leerzaam en uitdagend voor kids. Het speelgoed van Hubelino stimuleert onder andere de motoriek, creativiteit en het logisch denken bij de kids. In de geïllustreerde handleiding kunnen de kinderen vele verschillende Sudoku opdrachten vinden. In het begin staat er al redelijk veel blokjes voor gedaan maar hoe verder je in het boekje gaat moet je steeds meer zelf proberen uit te zoeken.

Meer over Hubelino
Hubelino is voornamelijk bekend van hun geweldig leuke en leerzame knikkerbanen. Het Hubelino-blokjessysteem is 100 % compatibel met de bouwstenen van andere fabrikanten zoals van Duplo-Lego. Ze wiebelen niet, glijden niet weg en vallen niet om. Het heeft echt een super goede kwaliteit en is top afgewerkt.

Shoppen
Je shopt deze Sudoku bij vele online shops. Het is zeker een leuke aankoop voor de komende Decembermaand! Bij de webshop Robbiestoys shop je dit toffe denkspel voor 29,95.
Shoplink –> Hubelino denkspellen

Liefs,
Bianca

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *