Hubelino Tangram

Hubelino Tangram
Wij lieten jullie al eens eerder de te gekke knikkerbaan van dit merk zien maar sinds kort heeft Hubelino een aantal leuke en leerzame nieuwe denkspelletjes. Wij laten daarvan vandaag de Tangram zien. Tangram is een oud Aziatisch spel wat hier thuis een echte hit is. Met weinig stenen worden de meest fantastische dieren, huizen of eigen fantasie-creaties gemaakt!

Speelgoed voor jong en oud
Hubelino is geweldig voor alle leeftijden! Bij ons speelt echt het hele gezin ermee. De adviesleeftijd van dit spel is vanaf 6 jaar maar onze jongste dochter Liv van bijna 4 jaar helpt haar zus al graag mee om de goede blokjes uit te zoeken. Het ziet er wel simpeler uit dan het is. Soms moet ik zelf ook nog even goed kijken of het klopt dus zeker leuk om samen met je kids te doen. Lois is 10 jaar en kan dit spel al goed zelfstandig. Er zitten wel verschillende moeilijkheidsgraden in dus leuk en uitdagend voor jong en oud.

Leuke manier van leren
Ik kom uit het onderwijs dus vind het wel altijd fijn als ze met de feestdagen ook wat speelgoed krijgen wat op een leuke manier verschillende ontwikkelingsgebieden stimuleert. Hubelino is echt op alle manieren leuk, leerzaam en uitdagend voor kids. Het speelgoed van Hubelino stimuleert onder andere de motoriek, creativiteit en het logisch denken bij de kids. In de geïllustreerde handleiding kunnen de kinderen vele leuke verschillende figuren van de Tangram vinden.

Meer over Hubelino
Hubelino is voornamelijk bekend van hun geweldig leuke en leerzame knikkerbanen. Het Hubelino-blokjessysteem is 100 % compatibel met de bouwstenen van andere fabrikanten zoals van Duplo-Lego. Ze wiebelen niet, glijden niet weg en vallen niet om. Het heeft echt een super goede kwaliteit en is top afgewerkt.

Shoppen
Je shopt deze Tangram bij vele online shops. Het is zeker een leuke aankoop voor de komende Decembermaand! Bij de webshop Robbiestoys shop je dit toffe denkspel voor 29,95.
Shoplink –> Hubelino denkspellen

Liefs,
Bianca

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *