Review Druppies

Kennen jullie het merk Druppies al? Dit vrij nieuwe merk heeft trendy regenlaarsjes met een perfecte pasvorm.
De meeste kinderen zijn gek op regenlaarsjes en zo ook Deena. Ze draagt ze het liefst elke dag, niet alleen omdat ze makkelijk aan en uitgaan maar ze lopen ook nog eens heerlijk. Deena laat jullie vandaag de nieuwste Druppies zien; de Winter Boot. Dit nieuwe model is verkrijgbaar in vier trendy kleuren. Ik vind zelf de okergele erg gaaf maar Deena koos voor de olijfgroene, deze matchen perfect met haar winter jas.

De Winter Boot

De Winter Boot van Druppies wordt handgemaakt van 100% natuurrubber waardoor dit laarsje een soepele en perfecte pasvorm heeft. De olijfgroene laarzen zijn voorzien van een grof profiel zool, een warme borgvoering en hebben een uitneembare binnenzool. Ik vind een uitneembare binnenzool altijd erg handig, zo kun je precies zien of je kind nog genoeg groeiruimte over heeft of dat het al tijd is voor nieuwe Druppies! De buitenzool is uitermate geschikt voor het alledaags gebruik en heeft een hoog draagcomfort. En dat is maar goed ook, want Deena draagt haar laarsjes natuurlijk niet alleen als het regent maar ook tijdens het buiten spelen, dagjes uit en naar school. De Winter Boot van Druppies onderscheidt zich door zijn matte uiterlijk en is leverbaar in vier hippe winterkleurtjes voor zowel jongens als meisjes.

Review

Vorig jaar liet Deena jullie al een paar knal gele Druppies zien, die heeft ze het hele jaar door met veel plezier gedragen. Super leuk, dat we nu dan ook het nieuwste model mogen testen. De Winter Boot is een stevig maar toch ook soepel laarsje met een perfecte pasvorm. Vaak sluiten regenlaarsjes niet goed aan, vooral bij enkels zitten ze vaak losjes en niet mooi. Maar deze laarsjes zitten gewoon perfect! De binnenkant heeft een warme borgvoering en de bovenrand is extra dik gevoerd, voor nog meer warmte! Van boven zit een aantrekkoord zodat je de laarsjes passend kunt maken en er geen kou en lucht tussen komt. De achterkant heeft twee reflectoren, erg handig en veilig in het donker. De laarsjes zullen niet snel slijten want de zool is extra dik en erg stevig. Deena is helemaal happy met haar nieuwe laarjes en zal ze dan ook de hele winter met veel plezier dragen.

Over Druppies

‘Love the weather’ is de slogan van Druppies. Dit nieuwe Nederlandse merk bestaat uit hoogwaardige regenlaarsjes gemaakt van 100% natuurrubber met een katoenen binnenvoering. De laarsjes zijn enorm trendy, hip, kleurrijk en eindeloos te combineren. De druppies zijn leverbaar in maat 20 t/m 42. De wintercollectie 2018/2019 is voorzien van een heerlijk warme borgvoering. Kortom, het hele jaar op Druppies! Met de aankoop van deze Druppies steun je ook nog eens CliniClowns! Van elk paar verkochte Druppies gaat er 2,50 euro naar dit goede doel. Dus een extra goede reden om een paar nieuwe laarsjes aan te schaffen!!

Combi tips

De Winter Boot is verkrijgbaar in vier trendy kleuren. Het maakt eigenlijk niet uit wat je erbij aan hebt, door hun hippe uitstaling maken ze iedere outfit af.

Maat advies

Druppies vallen gemiddeld één maatje groter. Op de website hebben ze een handige maattabel zodat je precies kunt zien welke maat je nodig hebt.

Druppies zijn ook erg leuk als sinterklaas- of kerstcadeau! Wat is jouw favoriet? Je shopt de hele collectie hier; Druppies.

– Voor 16.00 uur besteld, de andere dag in huis.
– Betalen via Ideal, Bancontact of Paypal.
– Lage verzendkosten van 2,95 euro.
– Ruilen binnen 14 dagen.

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *