Review+Winactie Kikse Kids

Vorige week kwamen de eerste nieuwe pre-spring collecties alweer binnen. Het lijkt wel of ze elk jaar steeds eerder komen! Maar wij zitten natuurlijk met smart te wachten; heerlijk weer al die frisse en felle kleurtjes! En jullie zijn natuurlijk ook weer erg benieuwd naar alle aan foto’s en het maat advies, want het blijft toch altijd een beetje gokken welke maat je het beste kunt nemen.

Deena laat jullie vandaag een drie delig setje zien uit de eerste levering van B.Nosy, die je shopt bij Kikse Kids en we hebben ook weer een té gekke winactie voor jullie, maar daarover straks meer!

In de eerste levering zie je veel panterprint gecombineerd met neon geel, roze en turquoise.
Wij zijn gek op panterprintjes dus bij het zien van deze eerste levering waren we op slag verliefd!


Review

Het jurkje is een super leuk model met driekwart mouwen. De bovenkant heeft een all-over panterprint in de kleuren; zwart, wit en grijs. Het halsboordje is felroze en op de voorkant staat met neon gele letters; B.New York. In het midden zit een zwarte elastische tailleband met witte strepen. De onderkant van de rok is echt heel apart. Het lijkt op een soort leatherlook maar voelt veel zachter aan, is elastisch en valt daardoor ook mooi soepel.

Eronder draagt Deena een neon gele legging die perfect matcht bij de letters van het jurkje. Kikse Kids verkoopt er ook nog bijpassende B.Nosy haarbanden bij om je outfit helemaal af te maken!

Combi tips

Wij dragen het setje nu met zwarte Dr.Martens maar als het straks wat warmer wordt dan combineren we het met witte sneakers en kniekousen. Hou je niet zo van felle kleurtjes, combineer het jurkje dan met een zwarte, witte of grijze legging. Of wil je juist nog meer opvallen?! Draag er dan de neon roze legging onder van B.Nosy; Kikse Kids verkoopt ze allemaal.


Maat advies

Deena is precies 140 cm lang en valt nu echt een beetje tussen twee maten in. Omdat het nog lang geen zomer is en Deena erg hard groeit zijn we voor de maat 146/152 gegaan. Het jurkje zit nog iets ruim van boven en de lengte valt mooi.
De leggings van B.Nosy vallen meestal vrij lang dus die had in mt 134/140 ook nog wel gepast. Verder zit de legging aansluitend en er zit een goede stretch in. De haarband is één maat en verstelbaar: one size fits all. Super handig en past altijd!

Kikse Kids

Kikse Kids is een stenenwinkel gevestigd in Heerlen.
Je kunt hier terecht vanaf mt 86/92 tot en met mt 176.
Ze verkopen hier de volgende topmerken; Retour, Le Chic, Quapi, Tygo&Vito, Dutch Dream Denim, B.Nosy, Legends22 en O’Chill. Voor het nieuwe seizoen is hier het gave merk Levv bijgekomen en ook hiervan ligt de eerste levering al in de winkel! Woon je niet in de buurt? Bij Kikse Kids is het mogelijk om via Facebook te bestellen, hoe handig is dat!!! Eigenaresse Natasha helpt je hiermee graag, het enige wat je hoeft te doen is een chat op Facebook te starten.

Verzenden via Facebook kost slechts 3,95 euro en vanaf 50 euro verzenden ze gratis!!!

Dan nu de winactie, je kunt namelijk een goodiebag winnen ter waarde van 50 euro uit de nieuwe collectie, hoe vet is dat?!!! Meedoen is simpel:

– Like Kikse Kids op Facebook.
– Like Kidsmusthavesblog.com op Facebook
– Laat in een reactie weten of je voor een jongen of meisje meedoet en in welke maat.
– Delen en taggen is lief ❤️

Dinsdag 1 januari trekken we de winnaar!

Kikse Kids
Rennemigerveldweg 70
6413 BP Heerlen

Openingstijden;
Woensdag, donderdag en vrijdag: 10.30u t/m 17.00u
Zaterdag: 10.30u t/m 16.00u
Maandag en dinsdag: op afspraak

Tel: +31 (0)6 12 10 47 61
Email: info@kiksekids.nl

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *