Review Cute’n Cool

Omdat de pre-spring collectie van B.Nosy zó leuk is laat Deena jullie vandaag nog een super gaaf setje zien uit deze nieuwe collectie, die je shopt bij Cute’n Cool. Het jasje is toch echt wel een musthave die niet mag ontbreken in je kast!

Cute’n Cool is een leuke webshop voor jongens en meiden. Vanaf baby tot tiener kun je hier terecht. Ze hebben een uitgebreide collectie met de hipste merken zoals; Levv, Moodstreet, Dutch Dream Denim, Chaos and Order, B.Nosy, Quapi, Cars, Lovestation22, Kidz-art enz. De nieuwste collecties van B.Nosy, Tygo&Vito en Levv staan al online. Elke week komen er nieuwe items en nieuwe leveringen aan dus hou de webshop goed in de gaten.

Review

Niet alleen het jasje maar ook het rokje is echt super gaaf. Het leuke is dat je de set nu al kan dragen zodat je er extra lang plezier van hebt. Het jasje is een echte eye-catcher en heeft een opvallende panterprint in de kleuren: wit, grijs en zwart. De mouwen hebben een leatherlook. De onderboord, halsboord en mouwboorden zijn zwart, afgewerkt met neon gele en zilveren strepen. Op de achterkant staat met neon gele letter; B.New York.

Het plooienrokje is neon geel met wit. In het echt is hij veel feller en mooier dan op de foto. Het rokje voelt erg zacht aan en valt mooi soepel. De tailleband is zwart elastisch met witte strepen, deze valt mooi smal en sluit erg goed aan. Je kunt heerlijk zwieren en zwaaien met dit rokje, welk meisje wil dat nou niet?!

Wij zijn gek op haaraccessoires, hoe leuk is het dat B.Nosy dit seizoen bijpassende haarbanden bij de collectie heeft! Het maakt je outfit helemaal af. De haarbanden zijn 1 maat, verstelbaar en passen daardoor altijd!

Maat advies

Deena is precies 140 cm lang en heeft een normale bouw. Ze draagt het setje in mt 146/152. Het rokje zit perfect en als hij van de zomer wat korter valt, staat dat lekker pittig en zomers. Van het jasje zijn de mouwen nog lang genoeg dus die kan ze voorlopig nog wel aan.

Combi tips

Wij dragen het setje nu al met een grijze maillot en een zwart of grijs shirt met lange mouwen. Als het straks wat warmer wordt dragen we de set met kniekousen en in de zomer het rokje lekker met blote beentjes en teenslippers. Cute’n Cool verkoopt er verschillende bijpassende truitjes, leggings en t-shirts bij van B.Nosy.
Zodat je er lekker op los kunt mixen and matchen.

Neem snel een kijkje bij deze geweldige webshop; Cute’n Cool en ontdek de nieuwste collecties! Wacht niet te lang op jouw favoriete items want de nieuwe collecties vliegen de deur uit!
En neem ook zeker even een kijkje bij de afgelopen wintercollecties want deze shop je nu met hoge korting en de outlet zelfs met kortingen die kunnen oplopen tot wel 80% korting.

– Snelle levering.
– Lage verzendkosten van 2,95 euro.
– Gratis verzending vanaf 35 euro.
– Ophalen mogelijk op afspraak
– Betalen via ideal, creditcard of overschrijving.

Cute’n Cool heeft weer een super leuke winactie, je kunt namelijk een B.Nosy item naar keuze winnen! Meedoen kan nog toch morgenavond!!!

Let op: Deze winactie loopt via de Facebookpagina van Cute’n Cool dus graag reageren via hun Facebookpagina onder het originele bericht!

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *