Review Cute’n Cool

Wij raken niet uitgekeken op de nieuwe collectie van B.Nosy en gaan jullie nog een té gek jurkje laten zien die je shopt bij Cute’n Cool. Streepjes zie je elk seizoen weer terug en ik snap ook wel waarom. Het is niet alleen tijdloos maar ook trendy, stijlvol en zelfs sportief. Het is maar net hoe je het combineert.

Review + combi tips

Het jurkje heeft driekwart mouwen en is aan de voor- en achterkant donkerblauw met wit gestreept. De zijkanten zijn effen donkerblauw. Op de voorkant staat met grote gebloemde glitterletters: YEAH! Deze tekst is omlijnd met felroze. De boord van de V-hals is turquoise, deze twee vrolijke kleurtjes steken lekker af en hierdoor kan je het jurkje ook leuk combineren met de roze of turquoise legging van B.Nosy.

Wij dragen hem met een donkerblauwe legging of voor een sporty look met donkerblauwe kniekousen. Hou je van pittig, draag er dan de donkerblauwe leaterlook legging onder. Wij stylen de outfit natuurlijk af met de bijpassende haarband!

Maatadvies

Deena is precies 140 cm lang en heeft een normale bouw. Maat 134/140 zat precies aan en omdat het nog lang geen zomer is zijn we voor de mt 146/152 gegaan. Hierin heeft ze nog voldoende groeiruimte over om de hele zomer mee door te komen. De haarband is één maat en verstelbaar dus past altijd!

Cute’Cool

Cute’n Cool is een leuke webshop voor jongens en meiden. Vanaf baby tot tiener kun je hier terecht. Ze hebben een uitgebreide collectie met de hipste merken zoals; Levv, Moodstreet, Dutch Dream Denim, Chaos and Order, B.Nosy, Quapi, Cars, O’Chill, Lovestation22, Kidz-art enz. De nieuwste collecties van B.Nosy, Tygo&Vito en Levv staan al online. Deze week komt de 1ste levering van Quapi Kidswear binnen dus hou de webshop goed in de gaten!! Cute’n Cool heeft voor deze zomer weer ruim ingekocht en verkoopt een uitgebreide collectie zodat je ook onderling de merken heerlijk kunt mixen en matchen. Hou je van outlet shoppen neem dan ook zeker even een kijkje bij de voorafgaande collecties want die shop je met hoge kortingen.

– Snelle levering.
– Lage verzendkosten van 2,95 euro.
– Gratis verzending vanaf 35 euro.
– Ophalen mogelijk op afspraak
– Betalen via ideal, creditcard of overschrijving.

Je shopt dit jurkje al voor 32,95 euro bij Cute’n Cool, veel shop plezier!

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *