Review B.Nosy via Merkmeisjeskleding

Over B.Nosy
Ben je net zo enthousiast als wij voor het komende pre-zomerseizoen?
Wat heerlijk dat we jullie nu weer een zomers setje kunnen laten zien, ook al is het echt winter momenteel. Koud! Gelukkig kan Evi dit setje nu al heerlijk dragen. Het setje komt uit de nieuwste voorjaarscollectie van B.Nosy. Bij deze nieuwe collectie kan je genieten van de glitters, de kleuren, de koele citaten en de speelse details verzameling. De afdrukken gaan van panter, naar strepen, naar mooie glittervlekken.

Het setje
Via Merkmeisjeskleding kregen we deze gave set van B.Nosy om te laten zien. Het leuke jurkje is gemaakt van 95% katoen en 5% elastan. Zoals we van B.Nosy gewend zijn draagt het heerlijk soepel en valt het mooi op maat. Het jurkje heeft een zwart lijfje, een gesmokte tailleband en een zwart/grijze gestreepte zwierrok met onderaan een merklogo. Op het lijfje staat in zilveren glitterletters de tekst ‘City girl meet me in’ en in het neon geel staat New York. De hals is weer afgewerkt met een neon gele boord. Evi was gelijk enthousiast over dit jurkje; ze houdt van stoer en van zwart en dit is natuurlijk top!

Pasvorm
B.Nosy valt goed op maat. Evi is inmiddels 134 cm lang en draagt zowel het jurkje als de legging in maat 134-140. Het jurkje sluit helemaal mooi aan en zit perfect! De legging is nog wat lang, maar valt mooi smal. Evi heeft nog wat groeiruimte over en dat is wel prettig, want het is nog geen voorjaar. Het setje voelt heerlijk soepel aan en Evi vindt het zoals altijd lekker zitten.

Combinatietips
Onder het jurkje draagt Evi een speelse grijs/zwarte legging van B.Nosy die Merkmeisjeskleding natuurlijk ook verkoopt. Leuk met die twee verschillende pijpen zo! Voor het geval je dit teveel vindt, kan je bij Merkmeisjeskleding uiteraard ook een effen zwarte legging krijgen, of juist een zwarte nep leren legging. Ook gaaf om de gele legging te pakken voor frisse look. En dan die combi weer af te maken met het gele vestje van B.Nosy. Kortom; mogelijkheden genoeg!

Evi draagt nu nog stoere zwarte biker boots onder deze set, maar straks kan het setje ook erg leuk gecombineerd worden met een paar stoere sneakers er onder.

Meer over Merkmeisjeskleding
Merkmeisjeskleding is een overzichtelijke en leuke webshop voor hippe meiden. Ze hebben in hun shop mooie populaire merken van lief tot stoer. Naast B.Nosy verkopen ze  Bampidano, Chaos and Order, Dutch Dream Denim, Franky & Liberty, Indian Blue Jeans, Kiestone, LavaLava, Levv, Le Chic, Moodstreet, Nono, Ninni Vi, NoBell, O’Chill, Quapi en TOPitm.
– Verzending is al gratis boven de 20,-
– Je hebt 21 dagen recht op retour
– Achteraf betalen is gratis
– Verzending van je bestelling binnen 24 uur

Shoppen
Je shopt deze leuke outfit via de webshop van Merkmeisjeskleding:

Het jurkje scoor je hier:  €39,95
De legging scoor je hier: €17,95

Meer zien? Neem een kijkje op de site.

Veel shopplezier!

Liefs, Cindy & Evi

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *