Review+winactie Jill&Mill Kids

Jill&Mill Kids is een leuke winkel/ webshop waar ze trendy en betaalbare kinderkleding verkopen voor jongens en meiden vanaf mt 92 t/m mt 176. Ze verkopen er de volgende topmerken; O’Chill, B.Nosy, Lovestation22, Lava Lava, Legends22, Blue Seven, Tygo&Vito, Birds by D-Rak en Nais Kidswear. Dit seizoen komt daar het gave merk Kidz-Art bij! De eerste nieuwe zomercollecties zijn al binnen en Deena gaat jullie vandaag een gaaf jurkje laten zien van het gewilde merk O’Chill. Bij Jill&Mill Kids shop je niet alleen mooie kinderkleding, je kunt hier ook terecht voor leuke hebbedingetjes, accessoires en zilveren oorbelletjes. Ga gezellig langs in de winkel, deze is geopend op woensdag en donderdag of vrijdags op afspraak! Woon je niet in de buurt, dan shop je natuurlijk gewoon online!

O’Chill

O’Chill kinderkleding is een betaalbaar kledingmerk van Nederlandse bodem voor meisjes. De collecties kenmerken zich door actuele modellen in een comfortabele kwaliteit tricot en katoen. De jurkjes , broekjes, leggings, vestjes en tops van O’Chill vallen mooi aansluitend maar niet te smal qua pasvorm. O’Chill gebruikt veelal basiskleuren in combinatie met fijne motiefjes en vrolijke printjes in opvallende kleurtjes. Een fijn kledingmerk voor echte meisjes! Sinds vorig jaar heeft O’Chill een in style luxury line. Hier vind je de mooiste stoffen en prachtige details.


Review

Deena laat jullie vandaag een jurkje zien uit de in style luxury line van O’Chill en we hebben ook nog een leuke winactie voor jullie maar daarover straks meer.
Het jurkje is gemaakt van een nieuw soort stofje; travel kwaliteit. Dit stofje voelt niet alleen zacht aan maar droogt ook super snel, erg handig voor mee op vakantie. En nog een voordeel; het zweet niet!
De basiskleur van het jurkje is groen gecombineerd met geel en zwart en een all-over print van fel gekleurde zonnebrilletjes in verschillende vormen, super leuk en lekker druk. Voorop staat met grote gele letters; RAY OF SUNSHINE. De mouwen zijn afgewerkt met gele biesjes in een prachtig satijnen stof. De halsboord, onderboord en mouwboorden zijn donkerblauw met witte strepen. Op de achterkant zit een opvallende gele rits, hierdoor kun je het jurkje gemakkelijk aan en uit trekken.

Combi tips

Deena draagt het jurkje met donkerblauwe kniekousen of een donkerblauwe legging. Maar Jill&Mill Kids verkoopt er ook bijpassende leggings bij van O’Chill.

Maatadvies

Deena is 141 cm lang en heeft een normale bouw, ze draagt het jurkje in mt 140/146.
Deze maat zit perfect en de lengte valt ook mooi en is lang genoeg om de hele zomer mee door te komen.

Dan nu de winactie!!

Je kunt 25 euro shoptegoed winnen bij Jill&Mill Kids.
Het enige wat je hiervoor moet doen is:

– Like de Facebookpagina van Jill&Mill Kids.
– Laat in een reactie weten dat je meedoet.
– Delen en taggen is lief.

– Niet goed, geld terug.
– Snelle levering.
– 4,95 verzendkosten, vanaf 50 euro gratis verzending.
– Veilig betalen via Ideal, Visa, Mastercard of Paypal.
– Sparen voor korting.

Nog veel meer leuks van O’Chill en de andere toffe merken vind je hier; Jill&Mill.

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *