Dooky voetenzak

Dooky voetenzak voor de winter
Brrrrr buiten is het koud. De sneeuw is prachtig hoor maar zowel ik en mijn kinderen zijn meer van de zomer dan van de winter. We hebben het gewoon niet zo op kou.  Dooky heeft super fijne producten om je kleintje heerlijk warm door de kou, wind en sneeuw te laten trotseren deze winter. Aan Loulou haar gezicht zie je genoeg, zij zit er heerlijk warm in haar Dooky winter voetenzak. Wij kozen voor model Tribal. De voetenzak is zwart met grijze driehoekjes. De stof is heerlijk zacht en de rits super makkelijk in gebruik. Je kunt de Dooky vastzetten met de drukkers maar ook helemaal tot boven dicht ritsen zodat er echt geen kou bij in het gezichtje van je kleintje kan komen.

 

Dooky Tribal maat L
In deze Dooky Tribal Voetenzak ligt je kindje heerlijk warm en veilig geborgen in de kinderwagen of buggy. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een zachte velours voering. Het materiaal is goed water- en winddicht, je kunt de voetenzak dus gebruiken voor elk seizoen! Door middel van de rits aan de zijkant kan je de voetenzak eenvoudig openen en sluiten. Verder is de luxe voetenzak van Dooky Tribal Voetenzak voorzien van openingen voor een 3-puntsgordel en 5-puntsgordel. Er is ook een maat S beschikbaar van deze voetenzak die je kunt gebruiken voor autostoel groep 0.

Eigenschappen
– Geschikt voor kinderwagen en buggy
– Gemaakt van hoogwaardig materiaal
– Water- en winddicht
– Ritssluiting aan de zijkant
– Openingen voor 3-puntsgordel en 5-puntsgordel

Shoppen
Je shopt deze voetenzak bij vele babyzaken zoals Prenatal, Babypark, Babydump, Van Asten en Mamaloesbabysjop zowel online als in de winkels.

Liefs,
Bianca & Loulou

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *