Review TYGO & vito

Adam laat jullie vandaag een stoer shirt en een gave jeans zien uit de pre-spring collectie van TYGO&vito. Voor de eerste keer leverde TYGO & vito een compacte collectie in december. Een collectie met een sportief American Sports gevoel. Denk hierbij aan stars & stripes, sporty hoodies en stoere jogpants. De kleuren donkerblauw, rood, fel blauw, grijs melee en neon groen spelen in deze collectie de hoofdrol!

Adam draagt een lichtblauw shirt met gekleurde strepen, heerlijk zomers. Het shirt heeft een ronde hals en het leuke is; je shopt dit shirt voor maar 12,95 euro!!! Voor dat geld laat je hem toch niet liggen?!

Eronder draagt Adam een skinny fit jeans in een used look. De jeans is voorzien van steekzakken, stretch, knie patches en de tailleband is verstelbaar door middel van elastiek, erg handig! Door de stretch draagt de broek erg comfortabel.

Maatadvies

Adam is 150 cm lang en draagt de set in mt 146/152. Het shirt is nog ruim genoeg om de hele zomer mee door te komen. De broek zit precies goed en draagt hij dan ook nu al!

TYGO & vito

TYGO & vito lanceerde in februari 2017 zijn eerste collectie, een lekker jong en fris merk dus! Het is een merk met stoere, stevige en duurzame materialen. Geschikt voor ondernemende, klimmende, klauterende, ravottende en buitenspelende heren. De kleding is niet alleen comfortabel, maar kan zeker ook tegen een stootje. Dit trendy boysmerk levert drie keer per seizoen uit, waarbij elke levering zijn eigen thema heeft. Wel letten ze erop dat de thema’s onderling te combineren zijn, zodat jij met mix & match aan de slag kan gaan. TYGO&vito is niet alleen trendy maar ook vriendelijk is voor de portemonnee!!
Dit stoere Nederlandse merk heeft meer dan alleen een uitgebreide jeanslijn. Je kunt er ook een fijne longsleeve, een hippe sweater, fashionable sweatpants of een trendy jack scoren. Ook voor jouw jongen(s) zit er vast wat tussen. Ben je benieuwd geworden naar dit leuke merk voor stoere jongens? Je shopt TYGO&vito o.a bij Cutencool en Jill&Mill Kids.

De naam TYGO & vito komt van de namen van de honden van de twee dames achter dit stoere en leuke merk. Iets anders wat je waarschijnlijk nog niet wist, is dat er bij het label van TYGO & vito is gekozen voor een speciaal lettertype. Namelijk Dyslexie Font. Anders dan bij ‘normale’ lettertype is hier iedere letter uniek in vorm, waardoor het spiegelen – draaien of verwisselen van letters wordt tegengegaan. Dit wordt nog eens extra ondersteund door de extra ruimte tussen de letters en woorden. Zo is het merk herkenbaar èn leesbaar voor iedereen. De collectie is verkrijgbaar vanaf maat 92 t/m mt 152.

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *