Review+Winactie Garcia boys

Adam laat jullie vandaag een stoere set zien van Garcia en het leuke is, dat jullie een set naar keuze kunnen winnen, voor jongens of meiden!! Maar daarover straks meer.

Review

De joggingbroek is toch echt wel een musthave die niet mag ontbreken in je kast. De broek is stoer, trendy en zit erg comfortabel. Adam is nu 11 jaar en vindt niet meer alles leuk qua kleding en hij trekt ook zeker niet meer alles aan wat ik voor hem klaar leg, dan pakt hij zelf wat anders uit de kast. Hij krijgt steeds meer een eigen style en voor hem is het heel belangrijk dat het lekker zit en vooral niet knelt of te strak zit. Dit gave pak zit dan ook als gegoten. Het fijne is dat je hem al gelijk kunt dragen en het hele jaar door.

De joggingbroek is grijs met aan beide zijkanten van onder een donkerblauwe brede streep. Van boven zit aan beide zijkanten een dunne donkerblauwe streep met rode biezen, waarin met witte letters Garcia staat. Dit geeft de broek een nog sportievere en vooral trendy look. Je kunt de broek aansnoeren door middel van een koord.

Het t-shirt is kobalt blauw en loopt naar onder wat donkerder over. Van voren staat met grote witte letters een grappige tekst.

Het vest is donkerblauw gemeleerd met steekzakken en een kobalt blauwe rits. Op de capuchon staat met witte letters; READY NEXT GARCIA.

Maatadvies

Adam is ruim 150 cm lang en draagt de set in mt 152/158. De broek is nog lang genoeg en de mouwen van het vest ook. Het shirt is nog wat ruim maar niet storend en het is nog lang geen zomer! Ik vind het erg fijn dat Garcia een andere dubbele maatvoering hanteert dan de meeste merken. Want mt 146/52 is nu echt te krap bij Adam en mt 158/164 weer veel te ruim dus dit merk is echt ideaal qua maatvoering.
Garcia is verkrijgbaar vanaf mt 128/134 tot en met mt 176. Op de site van Garcia vind je een maattabel met de juiste afmetingen, erg handig!

Garcia

Garcia is een temperamentvol, fun en casual merk in kinderkleding voor de jonge teens. Garcia is onstaan in Italie en de mediterrane sfeer zit dan ook in de gehele collectie! Garcia maakt comfortable kwaliteitskleding en is er voor jongens en meisjes. Wil jij jouw stoere teens aankleden? Neem dan snel een kijkje bij Garcia; We Are Garcia

– Gratis verzending.
– Gratis retourneren.
– 30 dagen bedenktijd.
– Betalen via Ideal, Visa, PayPal, MasterCard, Bancontant en Klarna.
– Veilig Achteraf Betalen.

Winactie

Dan nu de winactie, je kunt een complete set naar keuze winnen voor jongens of meiden! Hoe gaaf is dat?! Meedoen is simpel;

– Like We Are Garcia op Facebook.
– Like Kidsmusthavesblog.com op Facebook.
– Maak extra kans door We Are Garcia en Kidsmusthavesblog te volgen op Instagram
– Laat in een reactie weten dat je meedoet of wat je wilt winnen en in welke maat.
– Delen en taggen is lief.

Deze stoere set en nog veel meer gave tienerkleding vind je hier; We Are Garcia.

Liefs Miranda & Adam

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *