Review B ‘Chill

BChill
Zo en nu mag ik heerlijk weer van start met het schrijven van reviews, want de zomer collecties komen langzamerhand allemaal binnen. En zeg nou zelf, dit is toch altijd heerlijk om te shoppen. Het doet ons alweer denken aan de mooie zomerdagen.
We hebben vorige week O’Chill laten zien. Een heerlijke vrolijke collectie met heel veel kleur en printjes. En wat is het groene pak van Liv gaaf!
Jesper laat jullie vandaag een sweater, shirt en twee shorts zien van de jongenscollectie, genaamd B’Chill. Super tof!
De nieuwe zomer collectie wordt aangekondigd met SUMMER VIBES. En ja hoor die summer vibes zijn echt te vinden in deze collectie. Wat een heerlijke kleuren. We zien groen, kobalt blauw , oranje en rood voorbij komen, maar ook tropische prints en gave teksten ontbreken zeker niet! De collectie bestaat uit shirts, sweaters, shorts en een jogging. Allemaal gemaakt van een heerlijke tricot stof, maar van stevig materiaal. Maar wat wil een beweeglijke jongen nog meer….lekkere soepele stof en toffe print!


De eerste set die Jesper laat zien bestaat uit een kobalt blauw shirt met een coole tekst, I do my own stunts……. die ook echt bij Jesper past, hij doet nl aan freerunnen😊. Daaronder draagt hij een short met een tropische print met een wit koordje. Aan de zijkant zit een gave oranjebies. Persoonlijk vind ik dat het broekje echt nog leuker maken. Het broekje kun je dus aansnoeren. Jesper draagt 146/152, maar hij is 1.40 cm. Het shirt past prima, het broekje valt iets te groot maar kan net doordat hij aangesnoerd kan worden.


De tweede set bestaat uit een donker grijze sweater in een iets dikkere tricot stof met dezelfde tropische blaadjes print als de short van set 1. Aan de voorkant staat in B Chill is gekleurde letters. Erg leuk! De short is nu kobalt blauw met een oranje koordje. De sweater past prima in deze maat. De short ook vanwege het aansnoeren.


Jesper zal deze sets veel gaan dragen. Hij draagt het shirt en sweater nu al, met een jogging of jeans eronder. Dat is fijn…anders ligt het maar in de kast te wachten…en hij wil het NU aan!!
De prijzen liggen niet erg hoog, dat is ook nog erg fijn!
Shirt kobalt duco: 27,95 euro
Short navy eric, kobalt tomas: 29,95 euro
Sweater grey dennis: 39,95 euro

Verkooppunten:
Cut n Cool

Jill &Mill
Olliewood
Humpy

En verder staat op de website van
B‘Chill nog meer verkooppunten.
B Chill

Super toch!
Liefs Jesper en Ivette

Hieronder nog meer B Chill!


kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *