Review LEVV Girls

Deena laat jullie vandaag een prachtig setje zien uit de 2de levering van LEVV. In deze 2de levering zie je veel zachtroze gecombineerd met grijs en wit, de collectie is meisjesachtig maar toch ook stijlvol.

Het jasje is een echte musthave deze zomer en mag dan ook niet ontbreken in je kast! Je kunt hem prima dragen als zomerjas. Het is een bombermodel in een roze glanzende stof. Aan de zijkanten zitten steekzakken met drukknopen. Het jasje sluit door middel van een rits en is wat dikker gevoerd. De onderrand, mouwranden en hals zijn afgewerkt met een prachtige glitter streep. Van achteren heeft het jasje een gesmokt effect. Er zit een lichte stretch in de stof waardoor het erg comfortabel draagt en ook makkelijk aan en uit gaat.

De broek is gemaakt van travel kwaliteit, dit nieuwe stofje droogt super snel, kreukt niet en hoef je dus ook niet te strijken, wat een luxe!! Dus hop in de was, zo weer in je kast!
Deena is normaal niet zo van de broeken maar dit model vindt ze toch wel erg leuk. Het is een wat dunner broekje wat je netjes maar toch ook sportief kunt dragen.

De broek is grijs met aan de zijkanten een roze, witte en grijze streep. Bij de taille zit een elastieken band met aantrekkoord. Aan de zijkanten zitten twee steekzakjes met rosé gouden ritsen.

Eronder draagt Deena een off white t-shirt met de zwarte tekst ‘Nope’ erop. Van achter zit nog een mooi detail; een dubbel V in het goudkleurig. Dit shirt komt uit de eerste levering van Levv en is prima te combineren met dit setje uit de tweede levering.

LEVV

LEVV is dit seizoen flink uitgebreid en heeft maar liefs vier lijnen. Wat begon als tienerlijn voor de grotere meiden met LEVV Girls in mt 128 t/m mt 176, zijn daar nu voor de kleine meiden Little Girls, voor de grote jongens LEVV Boys en voor de kleine jongens Little Boys bijgekomen. Deze little lijn is verkrijgbaar vanaf mt 92 t/m mt 116.

Levv staat bekend om haar comfortabele stoffen en is herkenbaar aan de dubbele V. Houd je ervan om opvallende statement items te dragen? Dan zit je bij deze collectie helemaal goed. De hele collectie sluit feilloos op elkaar aan, waardoor je je eigen unieke outfit kunt combineren. LEVV is onderdeel van Style Labels en dus het zusje van Quapi!

Maatadvies

Deena is ruim 140 cm lang en draagt de broek en het shirt in mt 140. De broek valt wat ruimer dus deze maat is precies goed voor haar. Het shirt is ook nog ruim genoeg om de hele zomer mee door te komen. Het jasje hebben we één maatje groter genomen, mt 152. Deze maat kan ze makkelijk hebben en zo hebben we extra lang plezier van dit prachtige jasje.

Combi tips

Alle items van LEVV zijn onderling goed met elkaar te combineren. Wij dragen de set nu met Dr.Martens voor een wat stoerdere look. Maar als het zo wat warmer is, dragen we er sneakers onder voor een sportieve look.

Levv is o.a verkrijgbaar bij Cutencool en Funniekids.


Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *