Review + winactie Garcia

Vandaag laat Jade jullie weer eens een gave set zien van een heel gaaf merk: Garcia! Jade is met haar 10 jaar oud al een echte tiener en dit merk vindt ze dan ook helemaal geweldig. Een feest voor haar dus dat ze hier een set van mag laten zien.

Review
Jade heeft gekozen voor een set in de kleuren rood en navy. Bij haar lichtgetinte huidskleur staan deze kleuren altijd goed.
Het rode, sportieve shirt heeft open schouders en dat vindt ze helemaal te gek! Daarnaast heeft het mouwtje aan het eind een klein roezeltje en dat maakt het shirt weer wat speelser. Op de linkermouw staan twee witte brede banen en in de onderste staat de naam van het merk: Garcia. Op de achterkant van het shirt staat nog een gave, sporty print!

 

De broek is donkerblauw met verticale strepen in de kleuren wit, rood, lichtroze en bordeaux-rood. De broek voelt heerlijk soepel, draagt lekker losjes en is een recht model. Je kunt het aansnoeren door de touwtjes aan te trekken. De broek heeft twee steekzakjes en op de achterkant twee nepzakjes.

Jade draagt er een donkerblauw vestje overheen met een zigzag-motiefje. De boorden (mouwen en onderkant) bestaan uit een blauwe band, met een zilveren brede glitter streep en door het midden een lichtroze streep. Erg leuk! Het boord in de nek heeft alleen een dunne zilveren glitterstreep. Het vest sluit door middel van een rits. De stof voelt heel erg soepel aan en draagt ook erg lekker, volgens Jade.

Maatadvies
Jade draagt de gehele set in maat 164-170. Ze is precies 164 cm lang , dus we durfden maat 152-158 niet aan. Het setje zit haar als gegoten! De maat is goed en met nog heel iets groeiruimte dus echt perfect.

Combinatie-tips
Garcia heeft meerdere items in de collectie waar deze set prima bij zou passen. Daarnaast kan Jade het shirt leuk combineren met een jeans en het vestje maakt het dan weer helemaal af.

We are GARCIA
 Italië, 1972. Maurizio heeft passie voor vakmanschap én hij houdt van denim. Met zijn vrouw Isabella begint hij een van de eerste jeansfabrieken van het land. Deze produceert al snel voor grote merken en staat in Urbania, later bekend als la Valle dei Jeans (de Jeansvallei). Dan besluit Maurizio zijn eigen jeansmerk op te zetten. Hij noemt het naar de liefde van zijn leven: Isabella Garcia. Een nieuw modemerk komt tot leven. Aan het eind van de jaren ’70 vindt GARCIA een Nederlandse afnemer: Martin Kouwenberg. Helaas gaat het midden jaren ’80 mis. Eén van Maurizio’s grootste klanten gaat failliet en het lijkt onmogelijk de fabriek open te houden…

Alle jaren van toewijding en de unieke weefpatronen verloren laten gaan? Dat wil Maurizio niet. Hij vraagt zijn loyale klant en vriend in Nederland om GARCIA voort te zetten. En die belooft het legendarische merk voor altijd te laten voortbestaan. De combinatie van pure, Italiaanse passie en onvervalst Nederlands ondernemerschap: nog steeds maakt het van GARCIA een ijzersterk merk. Een merk met een hart van denim.

Allora, ora e per sempre…
Toen, nu en voor altijd.

We are GARCIA


Winactie
Wie wil dit nou niet: je kunt een complete set naar keuze winnen voor jongens of meiden! Meedoen is simpel;

– Like We Are Garcia op Facebook.
– Like Kidsmusthavesblog.com op Facebook.
– Maak extra kans door We Are Garcia en Kidsmusthavesblog te volgen op Instagram
– Laat in een reactie weten dat je meedoet of wat je wilt winnen en in welke maat en tag je vrienden die deze actie zeker niet willen missen.
– Delen is lief.

Liefs, Cindy & Jade

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *