Little Levv

Little Levv
Liv laat een setje zien van het nieuwe merk Little Levv. Het merk heeft stoere ontwerpen en designs met toch speelse details. Zo draagt Liv een stoere grijze sweater met in de V vorm met mooie gestreepte, roze en lichtgrijze details. De roze ruffels van de trui komen ook terug in het rokje wat Liv eronder draagt. Dit te leuke oudroze rokje heeft een elastische band en is dus gemakkelijk aan te doen. Onder de outfit draagt ze kniekousen in de zelfde roze kleur met ook weer een grijs streepje wat in de trui terugkomt. Alles matcht dus top bij elkaar! De outfit is schattig en stoer tegelijk.

De pasvorm
Het setje valt goed op maat en sluit mooi aan. Liv is 1.06 en draagt maat 110/116 (6Y) van dit setje. Ze zit kwa lengte een beetje tussen de maten in dus kozen wij voor de grootste zodat ze er het hele seizoen nog mee door kan. Van de kniekousen zijn er 2 maten beschikbaar. Liv draagt de grootste bij schoenmaat 28. De kwaliteit van de set vind ik ook top. Overal mooi afgewerkt en blijft ook na wassen erg mooi. De kleding voelt fijn en comfortabel aan en door de lichte stretch die erin zit kan je kindje er fijn in spelen en er ook nog eens super hip uitzien!

Hoe te combineren
Dit setje komt uit de nieuwe collectie voor het voorjaar/zomer maar is nu ook al goed te dragen met een legging of maillot eronder. Voor straks kun je het setje natuurlijk gewoon dragen met alleen de kniekousen en verder blote beentjes. Een stoere sneaker eronder en je outfit is helemaal af.

Shoppen
Little Levv sweater: 29,95
Little Levv rok : 29,95
Kniekousen: 8,95
Je shopt deze collectie onder andere bij Cute en cool, Kixx Online en Wehkamp.

Meer over Levv
Style Labels (bekend van het merk Quapi) introduceert naast het nieuwe teenage-brand LEVV Girls, ook een jongenslijn LEVV Boys en een lijn voor de kleintjes die wij nu dus laten zien: Little LEVV.  Net als LEVV Girls zijn de collecties stijlvol en ingetogen maar tevens opvallend afgewerkt met verfijnde details. Comfortabele stoffen voeren de boventoon en de items zijn herkenbaar aan de dubbele V.
Qua prijsstelling valt het merk in het midden segment, de verkoopprijzen liggen tussen 19.95 tot 99.95 euro.
LEVV Boys:
– 2 collecties per jaar, bestaande uit 4 verschillende leveringen
– verkrijgbaar in maat 6Y tot en met 16 Y
– vanaf januari 2019 verkrijgbaar in de winkel

Little LEVV:
– 2 collecties per jaar, bestaande uit 2 verschillende leveringen
– voor zowel meisjes als jongens te verkrijgen in de maten 9 maanden – 6Y (80 t/m 116)
– vanaf januari 2019 verkrijgbaar in de winkel

Liefs,
Bianca & Liv


kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *