Review Lovestation22 jurkje

Cute’n Cool is een leuke webshop voor jongens en meiden. Vanaf baby tot tiener kun je hier terecht. Ze hebben een uitgebreide collectie met de hipste merken zoals; Levv, Moodstreet, Dutch Dream Denim, Chaos and Order, B.Nosy, Quapi, Cars, O’Chill, Lovestation22, Kidz-art enz. Dit seizoen is daar het gave merk Lava Lava bijgekomen! De nieuwste collecties staan al online. Vorige week kwam de 1ste levering van Lovestation22 binnen en daarvan gaat Deena jullie een tof setje laten zien.

LoveStation22 is het hippe Nederlandse kledingmerk voor avontuurlijke meisjes tussen de 2 en 12 jaar. De kleding is meisjesachtig, vrolijk, kleurrijk, zit lekker en blijft mooi. De natuur is de inspiratiebron bij het ontwerpen van de kleding. Daarom zie je in de collectie veel dierenprints terug.

Wij zijn al jaren fan van dit prachtige merk. Niet alleen omdat de collectie zo leuk is en het comfortabel zit, de kwaliteit is gewoon top!!! Je favoriete item komt steeds weer als nieuw uit de was.

Deena laat jullie vandaag jurkje ‘Inez’ zien.
Het jurkje is een wat losser model in een opvallende kleur neonroze. De bovenkant en een deel van de mouwen zijn zwart/wit geprint. Van voren zitten twee steekzakjes afgewerkt met een zwart randje. De mouwboorden, onderboord en halsrand zijn zwart. Deena draagt een bijpassende haarband en sokken (zonder voet) bij het jurkje.

Dit seizoen heeft Lovestation22 voor het eerst sokken, zonder voet in het assortiment. Super leuk om je outfit helemaal af te maken. Je kunt ze hoog of laag dragen. Deena draagt ze nu hoog over een zwarte legging. Zo lijkt het net alsof het neonroze op de legging zit. Van de zomer dragen we ze laag als een soort slobkous, leuk met sneakers!

Maatadvies

Deena is ruim 140 cm lang en zit een beetje tussen twee maten in. Ze draagt hier de jurk in mt 145/152. Hij is nog wat aan de ruime kant. De sokken en haarband zijn één maat, erg handig en past altijd!

Je shopt dit gave setje en nog veel meer leuks hier; Cute’n Cool.

– Snelle levering.
– Lage verzendkosten van 2,95 euro.
– Gratis verzending vanaf 35 euro.
– Ophalen mogelijk op afspraak
– Betalen via ideal, creditcard of overschrijving.

Veel shop plezier; Cute’n Cool.

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *