Review B.Nosy

B.Ready?! Wat weet B.Nosy toch altijd weer met een leuke collectie te komen! Deze pre-springcollectie is weer heel divers en leuk! Van de eerste levering hebben wij al erg genoten, maar vandaag laat Evi jullie vandaag haar favoriete set zien uit de tweede levering die deze week uit komt. En jullie zijn gewaarschuwd; deze is weer té gek!

De review
Wat is dit een heerlijk zomers setje! Bij het zien van dit setje krijgen wij alleen nog maar meer zin in het voorjaar.
Evi draagt een wit met neon-roze gestreept shirt aan met, over de borst, legergroene pailletten. De boord is ook weer legergroen. Het shirtje bestaat voor 50% uit katoen, 45% polyester en 5% elastan, waardoor het lekker soepel valt en aanvoelt. Onderaan zit het merklogo.


Over het shirtje draagt Evi een spijkerjurkje (á la tuinbroek) met een all over sterrenprint. De jurk bestaat uit 72% katoen, 26% polyester en 2% elastan. Het voelt lekker soepel aan (niet zo’n stugge spijkerstof) en draagt dus ook comfortabel. Aan de voorkant van het jurkje zitten twee steekzakjes en op de borst zit een groter voorzakje. Op de achterkant zitten twee kontzakjes. Het jurkje oogt stoer en een tikje eigenwijs!

De kniekousen maken de outfit af. Deze zijn ook van B.Nosy, maar dan van een ouder seizoen en passen er prima bij.

Maatadvies
Evi draagt zowel het jurkje als het shirtje in maat 134-140. Het shirtje zit prima. Het valt mooi smal en in de lengte heeft ze nog wat ruimte over. Het jurkje valt lekker pittig kort, maar deze is te verstellen door de gespen. Het sluit overal mooi aan en gaapt nergens.

Combinatietips
Het spijkerjurkje kan je desgewenst ook dragen met een riempje. Leuk om er een riempje om te doen in dezelfde neonroze kleur als het shirt. Evi draagt het setje nu met kniekousen en laarzen, maar je kunt er natuurlijk ook gewoon een blauwe of neonroze legging onder dragen met bijvoorbeeld sneakers. Als het echt heel warm is kan je het combineren met een hemdje en slippers.

Over B.Nosy
Dat kinderen gewoon lekker kunnen spelen en zich vrij kunnen bewegen, is natuurlijk het allerbelangrijkste. Bij B.Nosy houden ze daar rekening mee door altijd gebruik te maken van comfortabele materialen én een fijne, easy fit. B.Nosy presenteert ieder seizoen weer een collectie die aansluit op verschillende gelegenheden en stijlen. De collectie kent heel veel verschillende items, kleuren en designs. Van girly jurkjes tot een stoere jeans en van toffe shorts tot fashionable jumpsuits. Of je nu een outfit voor een feestje zoekt of gewoon leuke kleding voor op school: in de collectie van B.Nosy vind je wat je zoekt.

Shoppen
De tweede levering van B.Nosy shop je natuurlijk bij Cute ’n Cool en Merkmeisjeskleding!

Liefs, Cindy & Evi

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *