Review Kie Stone

Deena laat jullie vandaag een prachtig setje zien uit de nieuwste collectie van KIE stone.

In de pre-spring collectie zag je veel geel en panterprint. In de nieuwe zomercollectie zie je meerdere thema’s zoals; blauw/wit en rood/wit gestreept, blauw met witte stipjes en zwart/wit gebloemd met roze.

Deena laat jullie vandaag een setje zien uit het zwart/wit gebloemde thema van KIE stone. Het setje is in het echt veel mooier dan op de foto. Het eerste wat me opvalt zijn de zachte materialen en mooie stoffen.

Het jasje is een bombermodel en kun je aan twee kanten dragen. De ene kant is zwart/wit gebloemd en heeft een chique uitstraling. De andere kant is effen zwart met witte biezen op de mouw, dit geeft het jasje een sportieve look. Zo heb je twee hele verschillende jasjes in één, erg handig! Deena vindt beide kanten erg leuk dus dit jasje zal zeker met veel plezier gedragen worden. De uiteinden van de mouwen hebben een brede zwart/wit gestreepte boord.

Het rokje heeft een licht glanzende stof en is iets uitlopend. De elastische tailleband is zwart/wit met twee roze glitter strepen. Aan de zijkanten zit een dunne roze glimmende bies en aan één zijkant zit nog een prachtig detail. Het rokje valt mooi soepel.

Het shirtje heeft driekwart mouwtjes en is gemaakt van een zachte ribstof in een zacht kleur roze. Er zit een goede stretch in, sluit mooi aan en draagt dan ook erg comfortabel. Op de voorkant zitten ruches.

Maatadvies

Deena is 140 cm lang en draagt de hele set in mt 134/140, deze maat zit perfect bij haar.

Combi tips

We dragen de set nu al met een maillot of dikke panty in combinatie met zwarte Dr.Martens. Als het straks wat warmer wordt dragen we er een witte sneaker onder!

KIE stone

KIE stone, de grote zus van Kiezeltje, is sinds 2017 verkrijgbaar in de winkels. Voor meiden die van mooie soepele stoffen houden en gek zijn op kleine subtiele details zoals lintjes, speelse stiksels en fijne glitter accenten is deze collectie een absolute must. KIE stone is stijlvol, goed te combineren, dagelijks draagbaar en ook leuk voor een feestje. KIE stone staat voor hippe en trendy fashion voor meiden. De toffe kledingstukken zijn verkrijgbaar in de maten 98 t/m 164.

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste collecties?!
Volg Kie Stone dan op Facebook; KIE stone of Instagram; KIEstone.

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *