Review Topdoek.nl

Je mooiste herinnering voor altijd aan de muur, wie wil dat nou niet?!

Vandaag laten we jullie een prachtige canvas foto zien die je kunt bestellen op; Topdoek.nl.

Ik ben zelf altijd al gek geweest op foto’s maken. Toen Adam een baby was heb ik zeker het eerste jaar elke dag wel een foto van hem gemaakt. Toen Deena werd geboren had ik daar allang geen tijd meer voor maar toch bleef ik altijd nog veel foto’s maken. Vroeger liet je die dan afdrukken, tegenwoordig bewaren we alles op ons telefoon en druk ik eigenlijk nooit meer wat af. Wat toch wel erg jammer is want oude foto’s terug kijken is en blijft altijd leuk. Soms heb je dan een foto waarvan je denkt; die is toch wel heel erg leuk of mooi, zó mooi dat die een plekje aan de muur verdient. En dan ga je op zoek naar waar je die het beste voor een leuke prijs kunt laten maken!

Bij Topdoek.nl bestel je je foto op canvas snel en goedkoop.
Met prijzen vanaf € 4,95 zijn zij de goedkoopste foto op canvas aanbieder van Nederland! In hun geavanceerde bestelsysteem kun je zelf kiezen uit de vele opties en hun gratis fotobewerkingen! Heb je te veel leuke foto’s of kun je niet kiezen?! Ga dan voor een fotocollage op canvas!

Foto op canvas laagste prijs garantie

Topdoek garandeert jou de laagste prijs voor de goedkoopste canvas foto in Nederland. Ergens anders een goedkopere foto op doek gezien? Dan geven zij jou ook nog eens 10% KORTING op hun lage prijzen!

Review

Wij hebben gekozen voor een canvas foto in de maat 70×100 cm, wij hebben niet een heel groot huis dus deze maat is groot genoeg voor ons. Maar als we een groter huis hadden gehad dan had ik zeker wel een grotere besteld! Deze maat bestel je voor 57,95 euro. De levering was erg snel; binnen twee dagen hadden we hem al in huis. De canvas is erg mooi en vooral ook duidelijk. De kleuren zijn precies hetzelfde als de foto. Voor maar 5,95 euro zit er al een handig ophangsysteem bij.

Wil jij jouw leukste vakantiefoto, trouwfoto, babyfoto, huisdierfoto, noem maar op?! voor altijd aan de muur, bestel dan snel op Topdoek.nl.

– XXXL doeken mogelijk.
– Al 15 jaar ervaring.
– Zelf tekst op foto zetten mogelijk.
– Niet goed? Gratis herdruk.
– Snelle levering.

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *