Levv

Vandaag laten Elin en ik jullie een hele toffe set zien van Levv girls
Weer eens wat anders! Normaal laten Elin en ik veel jurkjes en rokjes zien… maar nu een gave broek, sweater en blouse!
Dit merk heeft mij echt verrast..ook super leuk voor tieners, lekker stoer.

Levv

Een dosis lef, een sprankje glam voor de girls en wat coole looks voor de boys: LEVV is een stijlvol kledingmerk voor kids van 6-16 jaar die weten wat ze willen. Een onderscheidende maar ook comfortabele collectie, gemaakt van mooie stoffen en afgewerkt met leuke details, altijd herkenbaar aan de dubbele V.
LEVV girls & boys is verkrijgbaar in maat 6Y (110) – 16Y (176) en S.
Little LEVV ligt qua design in het verlengde van LEVV Girls en LEVV Boys maar is wat speelser en heeft een iets minder volwassen look dan ‘grote broer en zus’. Een onderscheidende maar ook comfortabele collectie, gemaakt van mooie stoffen en afgewerkt met leuke details, altijd herkenbaar aan de dubbele V.
Little LEVV is verkrijgbaar in maat 80 t/m 116.
Be who you want to be, with Levv !

Review
De set die Elin draagt kan nu al heerlijk gedragen worden. Lekkere sweater met een broek van een soort travel stof.
De broek valt een beetje wijd maar strak aan de onderkant. Bovenaan zit een bandje/riempje in dezelfde kleur als de broek zelf, en de aan de zijkant van het been zit een zwart witte bies.
Elin draagt haar eigen maat(128/134) en zit perfect. Ze draagt op de ene foto een wit zwart geruite blouse met drukknoopjes. Deze valt wat langer en wijder. Ik vind hem op deze broek vooral leuk als hij in de broek zit. Op een skinny of op de leather pants van Levv kan hij ook gaaf los gedragen worden. Verder draagt Elin een mooie groene sweater met in het goud ‘Levv’ erop geschreven. Deze sweater heeft dezelfde kleur als de broek. Erg leuk bij elkaar! De sweater valt weer wat korter.
Deze sweater kun je ook leuk combineren met de blouse eronder of juist op een jeans. Echt weer een keer iets anders deze kleur. Super!

Levv is o.a. verkrijgbaar bij

Merkmeisjeskleding
Cute ‘n Cool
Kixx online

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *